Tonlama ve efetkleri bilgisayar üzerinden yapıyor ve dijital olarak çalışırken herhangi bir videosu yok.
Burada görebilirsin tabletini.
Tonlama ve efetkleri bilgisayar üzerinden yapıyor ve dijital olarak çalışırken herhangi bir videosu yok.
Burada görebilirsin tabletini.
Ben o ayak panellerini vs hiç anlayamadım çünkü hiç yoktu bu sayıda onlar, açıklayabilir misin?Abi o nasil bolum?nasil bir sayidir ya kami???????
[第209話] ワンパンマン - 原作/ONE/漫画/村田雄介 | となりのヤングジャンプ
時代が求めたニューヒーロー『一撃男』と言えば?!? 『WEB界のカリスマ』と『最強ジャンプ遺伝子』の超強力タッグが描き出す! 平熱系最強ヒーロー“サイタマ”の日常ノックアウトコミック!!tonarinoyj.jp
Paralel evren mi yaşıyoruz, anlamadım ki? Bir bölüm önce oturup konuşmuyorlar mıydı?Abi o nasil bolum?nasil bir sayidir ya kami???????
時代が求めたニューヒーロー『一撃男』と言えば?!? 『WEB界のカリスマ』と『最強ジャンプ遺伝子』の超強力タッグが描き出す! 平熱系最強ヒーロー“サイタマ”の日常ノックアウトコミック!!tonarinoyj.jp
Bu tanrı sürekli karşıdaki kişide etki bırakan kişilere dönüşüp kozmik güç veriyor gibi. Eğer tatsumaki kabul etseydi kim bilir neler olurdu...Abi o nasil bolum?nasil bir sayidir ya kami???????
Sonunu beğenmemiş ki değiştirmiş Murata reis zaten bende beğenmemiş hatta şaşırmıştım.Orjinalinde bu bölümdeki gibi zırhından çıkıyordu ve insan haline geliyordu.Paralel evren mi yaşıyoruz, anlamadım ki? Bir bölüm önce oturup konuşmuyorlar mıydı?
Uzun uzun çizse, beğendikten sonra yayınlasa daha iyi.Sonunu beğenmemiş ki değiştirmiş Murata reis zaten bende beğenmemiş hatta şaşırmıştım.Orjinalinde bu bölümdeki gibi zırhından çıkıyordu ve insan haline geliyordu.
Geçen bölüm de iyiydi ben o sahneye güzel gülmüştüm ama bu bölüm baya ilginçleşti kapışma.Uzun uzun çizse, beğendikten sonra yayınlasa daha iyi.