Dijital renklendirme de yapıyor Muratadijital renklendirme yok.
Dijital renklendirme de yapıyor Muratadijital renklendirme yok.
Son 4 Cilt kapağını dijital renklendirdi diye biliyorum. Twitter üzerinden çalışmalarına bakabilirsin.dijital renklendirme yok.
Son paylaştığı resimler dijital renklendirme pratik yapıyor kendisi zaten 2020 tarihinden beri hiç canlı yayın açmadı herhangi bir şekilde çalışırken keşke tekrar açsa dijital olarak izlemek isterdim renklendirmesini.bulan atsın arkadaşlar,bende izleyeyim.
村田雄介 on Twitter: "写真見ながら練習 https://t.co/1q1Gu97LLk" / Twitterbulan atsın arkadaşlar,bende izleyeyim.
Bilinen son çalışmaları bunlar değil ki? Son çizdiği kapaklar da dijital tabanlı
bilinen son çalışmaları bunlar.
bilgisayar üzerinden mi çiziyor yoksa sadece renklendirme mi yapıyor?Bilinen son çalışmaları bunlar değil ki? Son çizdiği kapaklar da dijital tabanlı
Tonlama ve efetkleri bilgisayar üzerinden yapıyor ve dijital olarak çalışırken herhangi bir videosu yok.bilgisayar üzerinden mi çiziyor yoksa sadece renklendirme mi yapıyor?
bilgisayar üzerinden çiziyorsa görmek isterdim.
mesela örnek
Yanılmıyorsam sketchleri her zaman el ile yapıyor ama arkadaşın da dediği gibi ton,efekt vs dijitalden de yapıyorbilgisayar üzerinden mi çiziyor yoksa sadece renklendirme mi yapıyor?
bilgisayar üzerinden çiziyorsa görmek isterdim.
mesela örnek