Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Senin şipçi olduğunu uzun zamandır hissediyordum :a:
Oğlum youtubeda iki yorum okudun mu otomatikman ship dünyasına hakim oluyon zaten. Her yerdeler. Ben bunlar, güzel bro oldular, hiç beklemezdim adam bizi ters köşe yaptılar diyecekken bir baktım shipperların korkusuna diyemiyorum.
Garou'yu ilk gördüğümde hiç herolardan biriyle işbirliği yapacak demezdim şahsen. Bir de metal bat gibi biriyle hani. Ne strateji, ne orta yol, ne işbirliği gidiyor adama. Elinde sopası bam güm dalıyor.

Hala inanamıyorum. Adam resmen kendi öyküsünden crackship çıkardı. Arkadaş kim düşünürdü Metal Bat ve Garou'dan böyle bir muhteşem ikili çıkacağına. Resmen birbirlerini tamamlıyorlar. Aradaki kimya efsane. Erkek-erkeğe fantezisi olanların iki numarası olur bu. (Saitama ve Genos zirvedir muhtemelen :artiz: )
Anaağğmm. Ne ara bu kadar homoshipini maruz kaldıysam bunların kankalığa değinecem derken shipper terörü tehlikesine gitti aklım.

Yalnız ben bu S seviye altı heroları hep unutmuşum. Bana uçaktaki heroları bi hatırlatsanıza.
Flash'ın kırığı ninja kızla, Darkshine'ın öğrencisi kızı hatırlıyorum bir tek. Şu gözleri olmayanlar kimlerdi. Biri atomic samurayın öğrencilerinden birine benziyor da onun sniper öğrencisi yoktu diye hatırlıyorum. Bir de şu sniper'a yardım eden oğlan var. Onu hiç ama hiç hatırlamıyorum mesela.
93. Sayıda hepsi tanıtılmış.
Bölümün linki

93. Sayıda hepsi tanıtılmış.
Bölümün linki
Haa. Ben bunları animede görmüştüm. Hem unutmuşum hem de bu hallerini bilmiyodum.
Kolu ve gözü olmayan Sekingar'dı galiba. Bu toplantı sırasında bir şey bedenini ele geçirmişti galiba. Sniper ve başlıklı oğlan beraberken bir saldırıya uğramışlardı Genos ya da Metal Knight kurtarmıştı bunları. Başlıklı oğlan bu sayıda sniper'a yardım edendi heralde.
King-samaya odaklanmaktan hep unutmuşum bunları :hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık