Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Okuyuculardan mı bahsediyorsun? Manga S sınıfını tanıtırken sondan 3. sırada tanıtıyor çünkü.
Bu seride sıralamaya bakmamak lazım. Keza yazar oldukça gerçekçi bir sistem kurmuş. Sıralama güç ile değil yaptıkların ile belirleniyor. Örneğin King belki de Blast'tan sonraki en güçlü kahraman zannediliyor ancak yedinci sırada çünkü adamın yaptığı işler belli. Ufak tefek şeylere karışmıyor zannediliyor. Yada Genos güç olarak belki en aşağıdadır ama sıralama da hızlıca yükselen birisi çünkü her canavarın olduğu yerde beliriyor kendisi.
Edit: Yanlışlıkla alıntıladım ortaya yazacaktım.

Bölüm efsane yahu, bu namussuzun nasıl bir kalemi varsa çizdiği kareler çok yüksek seviye bile olsa yormuyor. Paneller akıyor resmen. Bütün mangakaların çizim konusunda Murata'dan ders alması gerek.

S seviye 13. sıra Işıltılı Flash, kılıcı bile yokken Garo ve Platin Adam'la aynı anda dövüşüyordu.
Flash zaten en guclu S classlardan. Blast'i ayri bir yere koyarsak en guclu yetenek: Tatsumaki ama dayaniklilik yok
Fiziksel olarak en guclusu: Darkshine ama adamda mental yok
En hizlisi, teknik olarak en iyi dovus sanatcisi: Silverfang ve Flashy Flash. Ama Silverfang gucten duserken FF giderek gucleniyor.

13. sira olmasi ninja kimliginden kaynakli. Istenmeyen zor isleri alip kimse gormeden hallediyor.

Bu Metal Sopa bu kadar güçlü müydü yahu?
Onaylanmis bilgi degil ama gorunen koy klavuz istemez mantigiyla gidersek: Insanlar yavas yavas evriliyor ve Canavarlasma bu evrimin mental sebeplerden ters gittigi durumlar bir nevi kanser.
Her S class (tank top muhtemelen ve cyborglar haric ) insan olmanin otesine gecmis ve ozel yetenekler uyandirmislar.
Metal Bat'inki de her ne kadar o farkinda olmasa da aldigi darbelerin gucunu emip bunu kisa sureligine kendi gucu olarak kullanabilmesi diye dusunuyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık