Nerden biliyorsun belki 100 şınav 100 mekik 10 km koşu ile kazanmıştır bu gücü nsjxjcBlastta böyle kazanmış olabilir belki bu yeteneği. Kolay değil portal açmak sonuçta..
En güçlü saitama olduğu için Daha az şınav daha az mekik ve daha az koşu yapmıştırNerden biliyorsun belki 100 şınav 100 mekik 10 km koşu ile kazanmıştır bu gücü nsjxjc
Saitama devamlı ölüm ile yüzyüze geldiği için güçlendi ve bunun bedeli olarak saçlarını döktü. Aynı şekilde şimdi Garou evrim geçiriyor. Kaç bölümdür ölümle cebelleşiyor adam.Saitama, sahip olduğunu güçlerini herhangi birinden aldığını sanmıyorum. OPM evreni, en azından Saitama'nın bulunduğu boyut, evrim geçirmenin çok hızlı olduğu bir yer. İlk bölümlerde gördüğümüz Yengeç Adam'ın, sürekli yengeç yediği için o hâle geldiğini biliyoruz. Saitama da mevcut güçlerini, evrim geçirerek kazandı. Günde 100 şınav çekmek, 100 mekik çekmek serideki sıradan kaslı tipler için hiçbir şey. Saitama saçları olduğu zamanki dövüşlerinde, zorlandığını görüyorduk. Kel kaldığında ise tek atma moduna geçmişti. Evrim geçirdikten sonra böyle olduğunu düşünüyorum.
Saitama devamlı ölüm ile yüzyüze geldiği için güçlendi ve bunun bedeli olarak saçlarını döktü. Aynı şekilde şimdi Garou evrim geçiriyor. Kaç bölümdür ölümle cebelleşiyor adam.
Yani eğer ısınmadan yapmışsa belki...100 mekik, 100 şınav çekerek mi ölümle yüzyüze geldi?
Her zaman böyle güçlü değildi ki. Mangasının orasını okumadım canon mu bilmiyorum ama zorlanarak kazandığı dövüşleri var. Dolandırıcılarla falan dövüşüyor hatta.100 mekik, 100 şınav çekerek mi ölümle yüzyüze geldi?
Her zaman böyle güçlü değildi ki. Mangasının orasını okumadım canon mu bilmiyorum ama zorlanarak kazandığı dövüşleri var. Dolandırıcılarla falan dövüşüyor hatta.