4 yeter.7.sezona kadar izle yeter
Hatta fazla bile.
4 yeter.7.sezona kadar izle yeter
Hatta fazla bile.
Peki 15 sezonu izleyenler ne yapsın4 yeter.
Opm öyle seri ki takip eden bildiğim insanların yarısı bölüm biriktiriyor. Çok ilginç. Keşke çizimini hızlandırabilse Murata sama.Oh oh çok güzel 16 bölüm biriktirmişim. Akşama okuyayım da güncele geleyim.
Bence o şey orada hiçbir şey yapmadı. Zombi adam da diyor zaten yeterince inanırsan ateş olmadan kendini yakarsın... eleman o kadar korktu ki kendi kendini öldürdü.bu tanrı dedikleri şey saklanmak istiyor sanırım adam telapatiyle hayattan siliyor yahu direkt
Bence o şey orada hiçbir şey yapmadı. Zombi adam da diyor zaten yeterince inanırsan ateş olmadan kendini yakarsın... eleman o kadar korktu ki kendi kendini öldürdü.
Tanrı dedikleri şey hemen öyle iletişime geçemiyor sanıyorum. Blast'ın topladığı küplerin ortamda olması gerekli... Küp, serbest olduğu farklı bir boyuttan bu boyuttakilerle iletişime geçmesini sağlıyor olabilir. O şey bu boyutta bir şekilde hapsolmuş durumda ve Blast da küpleri toplayarak onun serbest kalmasını engelliyor bence.Bu haldeyken ayın üstünde nasıl belirebilir ki ? Hem, öyle bir şey olsaydı bunu diğerlerinin de görmesi gerekmez miydi ? Ortamda bir ton adam var sonuçta. Hadi insanlar ve kahramanlar göremiyor diyelim, en azından diğer canavarların da görmesi gerekirdi bence. Çünkü onların da bu şeyle anlaşma yapmış olmaları muhtemel.
Bu kapak resmi de küplerin boyutlar arası bir alet olduğunu gösteriyor.
Cenabet herif. Yatıra bi çaput bile bağlamayınca ceza olarak döküldü herhaldeEveet her şey netleşti.
Birden çok tanrı var. Yani gerçek tanrı değildir ama çok güçlü varlıklar olduğu için tanrılaştırılmıştır. Bizim kel de bunlardan birinin gücünü almış. Tahminen yerin altında uyuyan tanrı gücünü kele aktaran tanrıdır. Sonuçta evinin altında uyuyor. Yatırın üstünde uyursan olacağı bu, bak işte saçın bile dökülür.
gücünü geri alıyorum diye okudum mangada ve yaşamınıda diyor orda telepatiyle mi artık ne yaptıysa öldürdü gibi geldi bana konuşmadan. Anlaşma konusuna katılıyorum ve küp olayında mantıklı.Bence o şey orada hiçbir şey yapmadı. Zombi adam da diyor zaten yeterince inanırsan ateş olmadan kendini yakarsın... eleman o kadar korktu ki kendi kendini öldürdü.
Tanrı dedikleri şey hemen öyle iletişime geçemiyor sanıyorum. Blast'ın topladığı küplerin ortamda olması gerekli... Küp, serbest olduğu farklı bir boyuttan bu boyuttakilerle iletişime geçmesini sağlıyor olabilir. O şey bu boyutta bir şekilde hapsolmuş durumda ve Blast da küpleri toplayarak onun serbest kalmasını engelliyor bence.Bu haldeyken ayın üstünde nasıl belirebilir ki ? Hem, öyle bir şey olsaydı bunu diğerlerinin de görmesi gerekmez miydi ? Ortamda bir ton adam var sonuçta. Hadi insanlar ve kahramanlar göremiyor diyelim, en azından diğer canavarların da görmesi gerekirdi bence. Çünkü onların da bu şeyle anlaşma yapmış olmaları muhtemel.
Bu kapak resmi de küplerin boyutlar arası bir alet olduğunu gösteriyor.