Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

Tanrı denen varlık farklı bir boyutta olabilir. Blastın amacı belirsiz ama yeteneğini tanrı vermiş olabilir. Küplerin amacı da belirsiz. Ama tahminler dahilinde hiç hayra alamet değil.

bu tanrı dedikleri şey saklanmak istiyor sanırım adam telapatiyle hayattan siliyor yahu direkt
Bence o şey orada hiçbir şey yapmadı. Zombi adam da diyor zaten yeterince inanırsan ateş olmadan kendini yakarsın... eleman o kadar korktu ki kendi kendini öldürdü.

Tanrı dedikleri şey hemen öyle iletişime geçemiyor sanıyorum. Blast'ın topladığı küplerin ortamda olması gerekli... Küp, serbest olduğu farklı bir boyuttan bu boyuttakilerle iletişime geçmesini sağlıyor olabilir. O şey bu boyutta bir şekilde hapsolmuş durumda ve Blast da küpleri toplayarak onun serbest kalmasını engelliyor bence.
Bu haldeyken ayın üstünde nasıl belirebilir ki ? Hem, öyle bir şey olsaydı bunu diğerlerinin de görmesi gerekmez miydi ? Ortamda bir ton adam var sonuçta. Hadi insanlar ve kahramanlar göremiyor diyelim, en azından diğer canavarların da görmesi gerekirdi bence. Çünkü onların da bu şeyle anlaşma yapmış olmaları muhtemel.

Bu kapak resmi de küplerin boyutlar arası bir alet olduğunu gösteriyor.

Eveet her şey netleşti.
Birden çok tanrı var. Yani gerçek tanrı değildir ama çok güçlü varlıklar olduğu için tanrılaştırılmıştır. Bizim kel de bunlardan birinin gücünü almış. Tahminen yerin altında uyuyan tanrı gücünü kele aktaran tanrıdır. Sonuçta evinin altında uyuyor. Yatırın üstünde uyursan olacağı bu, bak işte saçın bile dökülür. :)

Bence o şey orada hiçbir şey yapmadı. Zombi adam da diyor zaten yeterince inanırsan ateş olmadan kendini yakarsın... eleman o kadar korktu ki kendi kendini öldürdü.

Tanrı dedikleri şey hemen öyle iletişime geçemiyor sanıyorum. Blast'ın topladığı küplerin ortamda olması gerekli... Küp, serbest olduğu farklı bir boyuttan bu boyuttakilerle iletişime geçmesini sağlıyor olabilir. O şey bu boyutta bir şekilde hapsolmuş durumda ve Blast da küpleri toplayarak onun serbest kalmasını engelliyor bence.
Bu haldeyken ayın üstünde nasıl belirebilir ki ? Hem, öyle bir şey olsaydı bunu diğerlerinin de görmesi gerekmez miydi ? Ortamda bir ton adam var sonuçta. Hadi insanlar ve kahramanlar göremiyor diyelim, en azından diğer canavarların da görmesi gerekirdi bence. Çünkü onların da bu şeyle anlaşma yapmış olmaları muhtemel.

Aslında yeni bir şey değil zaten ... God denilen yaratığın gücü Blechte ki Ywach ın gücüne çok benziyor . Oda etrafındaki herkeze güç veriyor canı istediğinde geri alıyordu ama canı ile birlikte ! Bu kapsamda God ın "gücünün kaynağı" büyük ihtimalle yine "güç verdiği kişiler" olmalı yani onların hayat enerjileri veya ruhları olabilir.

Normal insanları niye kendi öldürmüyor veya öldüremiyor olması da ayrı bir soru işareti. Neden havari kullanıyor aynı Berkserk teki "Tanrının eli " grubu gibi.
Hikaye güzel gidiyor Helal olsun Murata efendiye . Bu kadar trol bir mangadan şaheser yaratıyor.

Eveet her şey netleşti.
Birden çok tanrı var. Yani gerçek tanrı değildir ama çok güçlü varlıklar olduğu için tanrılaştırılmıştır. Bizim kel de bunlardan birinin gücünü almış. Tahminen yerin altında uyuyan tanrı gücünü kele aktaran tanrıdır. Sonuçta evinin altında uyuyor. Yatırın üstünde uyursan olacağı bu, bak işte saçın bile dökülür. :)
Cenabet herif. Yatıra bi çaput bile bağlamayınca ceza olarak döküldü herhalde

gücünü geri alıyorum diye okudum mangada ve yaşamınıda diyor orda telepatiyle mi artık ne yaptıysa öldürdü gibi geldi bana konuşmadan. Anlaşma konusuna katılıyorum ve küp olayında mantıklı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık