Her sayıyı okuduğumda aklıma bu soru geliyor. Dirilecek mi diye bekliyorum hala daha.Sweet Mask öldü mü yav
Her sayıyı okuduğumda aklıma bu soru geliyor. Dirilecek mi diye bekliyorum hala daha.Sweet Mask öldü mü yav
O adam ölmez, öyle değişik bişeySweet Mask öldü mü yav
Arkadaşla konuştuk kesin öldü dedi, bakalım ölmüş de olabilir.Her sayıyı okuduğumda aklıma bu soru geliyor. Dirilecek mi diye bekliyorum hala daha.
Bende öldü diye düşünüyorum ama sonra aklıma bu adamın S seviyeye geçiş duvarı olarak belirtildiği geliyor. Bu kadar kolay ölmesi saçma diye düşünüyorum. Ama belki bizim kel A seviyeye geçeceği için bilerek öldürtmüş olabilir diyorum.Arkadaşla konuştuk kesin öldü dedi, bakalım ölmüş de olabilir.
Sıkıntı şu, bu son iki sayı Japonya'da çoktan ciltlenip yayınevi tarafından basılmıştı. E şimdi nolacak, yeniden mi ciltlenecek? İlginç işler. :/One değiştirtiyor diye yazıyordu geçen birisi öyle değil mi ? Animesi çıkacak muhtemelen onun için düzenleme yaptırıyor genel hikayede.
v 2 diye yeniden piyasaya sürülür.Sıkıntı şu, bu son iki sayı Japonya'da çoktan ciltlenip yayınevi tarafından basılmıştı. E şimdi nolacak, yeniden mi ciltlenecek? İlginç işler. :/
Böyle yaparak, serinin bütün saygınlığını yerle bir ediyor.v 2 diye yeniden piyasaya sürülür.