Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One-Punch Man (Murata)

beyler benim mangada anlamadığım bi konu var bi sayfada A1 olan adam tüm hipnotize edilmiş ekip ve eden kadını parçalıyor sonraki bçlümlerde olmamış gibi devam ediliyor hatta kurtarılıyorlar neden???

Son düzenleme:
Murata Sensei aşı olduğundan dolayı yan etkileri görülmüş kendisinde ve bir haftadır hasta imiş yeniden toparlanmaya çalışıyormuş. Twitterında kendi dile getirmiş. Cinnet Fansub adına serinin editörlüğünü de yapıyorum sunucuda bahsetmiştik ama burda da yazayım dedim.

Murata Sensei aşı olduğundan dolayı yan etkileri görülmüş kendisinde ve bir haftadır hasta imiş yeniden toparlanmaya çalışıyormuş. Twitterında kendi dile getirmiş. Cinnet Fansub adına serinin editörlüğünü de yapıyorum sunucuda bahsetmiştik ama burda da yazayım dedim.
Emeğinize sağlık.

Silinmiş Üye

Garou'nun ilk gözüktüğü yerde yani kahramanlar birliğinde ki suçlularla olan toplantıda en başta sonic çıkıyor ve bir şeyler konuşuyor sonra mekandan ayrılıyor. orada ayrılmasa ve Garou suçlulara saldırdığında onunla savaşsa kim alırdı acaba animeyi ve mangayı tekrar bitirdiğimden beri aklımı kurcalyor.

korona 1 hafta tutmuyor :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık