Setli satılıyordu bu 130 küsür bişeydi 14 kitapAlacağım
Setli satılıyordu bu 130 küsür bişeydi 14 kitapAlacağım
Bu adamın kendini gösterdiği zamanı merak ediyorum. Evrensel bir olay mı meydana geliyordu? Blast'ı nasıl ve hangi durumda gösterecek, tamamıyla muamma. Belki başka bir gezegende yaşıyordur veya oraya göreve gitmiştir diye düşünüyorum, bunca olaydan habersiz olması belki bu şekilde açıklanır.Bu kadar olay oluyor şehirler yer değiştiriyor bu 1 numara nerede ? Hala sessiz kalması bana saçma geldi.
blast zaten saitama değil miBu adamın kendini gösterdiği zamanı merak ediyorum. Evrensel bir olay mı meydana geliyordu? Blast'ı nasıl ve hangi durumda gösterecek, tamamıyla muamma. Belki başka bir gezegende yaşıyordur veya oraya göreve gitmiştir diye düşünüyorum, bunca olaydan habersiz olması belki bu şekilde açıklanır.
blast zaten saitama değil mi
ama hala bi ihtimal var, sonuçta yüzünü görmedik dimiDeğil Tatsumaki, Saitama ile kapıştıktan sonra anlıyoruz
Olmasın ya. King, zaten Saitama. Yeni karakterler görelim.blast zaten saitama değil mi
bu salaklar saitamanın saçlı hali ile kel halini ayıramıyor bence, klasik komediOlmasın ya. King, zaten Saitama. Yeni karakterler görelim.
***Olamaz zaten çünkü dev kırkayak Blast'la dövüşmüştü. Saitama olsa onu sağ bırakmazdı
bu salaklar saitamanın saçlı hali ile kel halini ayıramıyor bence, klasik komedi