Karşılaştırma için (+18)
Olay konsept olarak Slan'ın yaptığına da benziyor aslında.
Direkt olarak ikinci resim aklımda canlandı. Zamanda nasıl etki bıraktıysa artık. : )
Karşılaştırma için (+18)
Olay konsept olarak Slan'ın yaptığına da benziyor aslında.
Bana en garip gelen şey bu bölümlerin 2001'de çıkmış olması :| Dönemine göre çizimler fazla iyi, hikaye fazla iyi...Direkt olarak ikinci resim aklımda canlandı. Zamanda nasıl etki bıraktıysa artık. : )
Çabuk kalktı dikkat edersen.Şu canavarla birleşen gözlüklü büyücü kadın fena yalnız.
@Master of Puppets ın attığı resimlere baktıktan sonra şu yorumu okuyunca komik oldu.Çabuk kalktı dikkat edersen.
Coronalı günlerde Oda'yı alıp şöyle bir kaç ay çizim mi çalıştırsaSlan göndermesi hoş olmuş.
Oda'ya çizim çalıştıracak birey mi..........Coronalı günlerde Oda'yı alıp şöyle bir kaç ay çizim mi çalıştırsa
Daha kalın belli çizse yetecek halbuki. :/Coronalı günlerde Oda'yı alıp şöyle bir kaç ay çizim mi çalıştırsa
AynenÇabuk kalktı dikkat edersen.
Kız koca şehri altıya böldü. Yer altındaki devasa canavarlar şehrini yer üstüne çıkardı. Bırakta o kadar kibirli olsun.Tavırları hoş olsa Tatsumaki'den bu kadar iğrenmem ben de . O kibirli hareketleri beni çok sinir ediyor