Niye canim, kotu gozukmuyor :lTatsumaki sağ olsun yine gözlerim kanadı .
Niye canim, kotu gozukmuyor :lTatsumaki sağ olsun yine gözlerim kanadı .
Tatsumaki'ye baktığımda aklıma o değişik kıyafeti giyen kalın bacaklı 142 Santimetre ( Tatsumaki'nin Boyu 142 Santimetre ) gerçek bir kız geliyor . O yüzden midem bulanıyorNiye canim, kotu gozukmuyor :l
195 boyunda 12 veya 15 cm tapuk giyenler daha degisik inanTatsumaki'ye baktığımda aklıma o değişik kıyafeti giyen kalın bacaklı 142 Santimetre ( Tatsumaki'nin Boyu 142 Santimetre ) gerçek bir kız geliyor . O yüzden midem bulanıyor
Ben konu Anime ve Manga karakterlerine gelince şekilciyim vallahi 195 Santimetre boyunda Kadın Karakterler Anime ve Mangalarda çok çekici oluyor195 boyunda 12 veya 15 cm tapuk giyenler daha degisik inan
Beni de tavırları gıcık ediyor.Ben konu Anime ve Manga karakterlerine gelince şekilciyim vallahi 195 Santimetre boyunda Kadın Karakterler Anime ve Mangalarda çok çekici oluyor
Fubuki =
Tatsumaki =
Tavırları hoş olsa Tatsumaki'den bu kadar iğrenmem ben de . O kibirli hareketleri beni çok sinir ediyorBeni de tavırları gıcık ediyor.
geçmişi yüzünden diyelim....Tavırları hoş olsa Tatsumaki'den bu kadar iğrenmem bende . O kibirli hareketleri beni çok sinir ediyor