MuzluYulafEzmesi
Çizilen sayfalar sürekli değişmese keşke .
Bu da ne demek eski sayilara güncelleme mi geliyor.Arada sırada dönüp tek tek bakıyorum var mı değişen sayfa diye hahaha
Bu da ne demek eski sayilara güncelleme mi geliyor.
Çizer çizdiği ( Yayımlanıyor bunlar ) sayfaları bazen değiştiriyor . Hatta bazen direkt sayfayı siliyor .Değişen derken?
Ciddi ciddi okuyordum kahkaha attımMurata Allah'sız gibi çiziyor. Seriyi adam etti ve potansiyelini sonuna kadar kullanıyor eldeki malzemenin. OPM'nin ekşın sahneleri sırf bu amaçla çıkartılmış mangaları donunda sallayacak kalitede olup en troll mangalardan tek bir panelde dahi daha fazla güldürebilmesi çok seksi. Seriyle ilgili tek sıkıntı One'ın da çiziyor olması. Resmen güncelinde olduğum mangadan spoiler yiyorum anasını satayım çünkü daha günceli var :/ Meraktan iki bölüm okuyayım dedim görme yetim azaldı. Sen bırak kardeşim o kalemi, anlat Murata'ya adam çizsin.
Seri çizgisini bozmadan devam eder umarım, konu ilerledikçe ciddileşeceğim derken o kendine has atmosferini kaybetmiş bir OPM okumak istemiyorum.
Öyle ise en baştan tekrar okumak lazim.Çizer çizdiği ( Yayımlanıyor bunlar ) sayfaları bazen değiştiriyor . Hatta bazen direkt sayfayı siliyor .
Belirtiyor zaten MangaTr . 123 orijinal bölüm mesela 123.1 adıyla yüklüyorlar değişmiş bölümü .Öyle ise en baştan tekrar okumak lazim.