bayram şekeri gibiKapak bölümden daha güzel
bayram şekeri gibiKapak bölümden daha güzel
En overrated metal knight, en underrated Darkshine heralde.Bu arada sizce en overrated S kahramanı ve en underrated S kahramanı hangisidir? Bulunduğu yeri haketmeyende olabilir... Şuan gördüğümüz kadarıyla en overrated Bang ya da şişko gibi geldi bana. En underrated Metal sopa ya da Kara inci...
Metal Knightın en büyük gücünü göremedik daha bence. Şuan için ama overrated gibi...En overrated metal knight, en underrated Darkshine heralde.
S seviye kahramanlardan en overrated karakter Bang , en underrated karakterlerse Darkshine ve Flash bence .Bu arada sizce en overrated S kahramanı ve en underrated S kahramanı hangisidir? Bulunduğu yeri haketmeyende olabilir... Şuan gördüğümüz kadarıyla en overrated Bang ya da şişko gibi geldi bana. En underrated Metal sopa ya da Kara inci...
Anlayamadim tam. Palyaço canavari mi cikti tam olarakhttps://onewebcomic.net/
ultra spoiler webcomic 119-120
abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv resmen 3 dünya savaşı olmuş ve dünyadaki bütün kıtalar birleşip süper dev bir kıta olmuş.manganın geçtiği yer ve zaman resmen çokkkkk ileride
bu arada yakışıklı maske bir canavar çıktı doğal olarak.
Anlayamadim tam. Palyaço canavari mi cikti tam olarak
Vay anasını ya. Bu konuşma manga da ne zaman geçecek acaba?fütüristik kıyamet sonrası bir dünyada geçtiği belli oldu.dünya savaşları sonrasında,kıtaların birleşip super kıta olmuştur.yakışıklı. maske ve saitama arasındaki. Konuşmada bu geçiyor.