Katılmıyorum. İlk başladığında da epey güzel çiziyordu ama şimdi estiriyor. Özellikle yeni bir mekana geldiğimizde detayları öyle güzel işliyor ki. Çizimi serinin ana temasıyla, ruhuyla bütünleşmiş gibi.Bence Op'a ilk başladığında daha özenli ve güzel çizdiğini düşünüyorum.
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bazı durumlarda belki dövüşler de dahildir. Kötü durumda olanın tarafından mı gözünden mi ne gösteriyorum diyordu. Örnek olarak şu koyulmuştu. Papaz kaçtı oynuyorlar Usopp'un gözünden görüyoruz gibi.Katılmıyorum. İlk başladığında da epey güzel çiziyordu ama şimdi estiriyor. Özellikle yeni bir mekana geldiğimizde detayları öyle güzel işliyor ki. Çizimi serinin ana temasıyla, ruhuyla bütünleşmiş gibi.
Tabi bir de aksiyon sahnelerini çok daha güzel bir bakış açısıyla çiziyor, tek karede fazladan duygu verebiliyor. Özellikle Doflamingo sahneleriyle aştı bu konuda. Bakış açısı çok iyi adamın.
![]()
![]()
O sahnenin uzamaması güzel bir şey bence. He elle de çizseler, teknolojinin bütün nimetlerini de kullansalar Murata kadar başarılı olabilirler mi? Zannetmiyorum.Haklisin da tam anlamiyla elle cizmiyor gibi bazi sahnelerde.Pc isi de varmis gibi.ha bu sahneyi uzatsalar manga etkisi alinirdi ama kisa oldugu icin manga ustun geldi tabi.