Madhouse uzaylı arcıyla Tatsumaki seviyesine çıkar mı dersin?Murata = Saitama
Madhouse = Genos
Madhouse uzaylı arcıyla Tatsumaki seviyesine çıkar mı dersin?Murata = Saitama
Madhouse = Genos
Toei = KingMurata = Saitama
Madhouse = Genos
Oda'nın neyini beğenmiyorsun, efsane çiziyor adam.Bence Murata'yı maaşa bağlayalım OP, Bleach ve Toriko'yu çizsin.
Son 2 -3 bölüm çok güzel olacak gibi.Madhouse uzaylı arcıyla Tatsumaki seviyesine çıkar mı dersin?
Oda'ya laf yok şimdiBence Murata'yı maaşa bağlayalım OP, Bleach ve Toriko'yu çizsin.
Bleach tamam da op ve toriko cizimlerine laf edilmez adamlar olaylari yansitiyor.Bence Murata'yı maaşa bağlayalım OP, Bleach ve Toriko'yu çizsin.
Bence Op'a ilk başladığında daha özenli ve güzel çizdiğini düşünüyorum.Oda'nın neyini beğenmiyorsun, efsane çiziyor adam.
Bu adama böyle bir teklifle gelmişlerdir herhalde Japonlar zeki diye biliyorum bunu düşünmüşlerdir değil mi?Togashi'nin HxH'a hikayesini yazarak devam ettiğini ve Murata'nın da çizdiğini bir düşünsenize
Togashi de istese normal çizebiliyo aslında ama üşengeçlik işte Son bölümler ve kötü çizdiği dönemlerde de dövüş sahnelerinin çizimi normal en azından. Adamın olayı farklı ama yine de Murata çizimiyle felan görmek muazzam olurduBu adama böyle bir teklifle gelmişlerdir herhalde Japonlar zeki diye biliyorum bunu düşünmüşlerdir değil mi?
Düşünmedilerse direkt bu teklifi yapmalılar!
Togashi devam etse zaten sen ben bile çizeriz çöpten adam çizeceğiz çok sıkıntı değil.