Akainu'nun Prime Ray'e bile kaybetmeme ihtimali varken uçuk bir yorum.Tüm zamanlarda bile 10 a girer kendisi.Akainu tüm zamanlarda ilk 20'ye giremez.
Akainu'nun Prime Ray'e bile kaybetmeme ihtimali varken uçuk bir yorum.Tüm zamanlarda bile 10 a girer kendisi.Akainu tüm zamanlarda ilk 20'ye giremez.
Eline kılıç alsın top3e koyar.Kaale almaya pek gerek yok.Sorsan şiryu daha güçlüdürAkainu'nun Prime Ray'e bile kaybetmeme ihtimali varken uçuk bir yorum.Tüm zamanlarda bile 10 a girer kendisi.
Ben Shiryu'nun Zoro'yla bile dövüşeceğini düşünmüyorum Zoro'nun rakibi diye muhtemelen öyle görebilir ama.Bu arc King ile dövüşecekse Zoro neden final rakibi Shiryu gibi biri olsun.Eline kılıç alsın top3e koyar.Kaale almaya pek gerek yok.Sorsan şiryu daha güçlüdür
Zoro şu an bile şiryuya cehennemi yaşatabilecek birisi.Adam sanki gücünü kanıtlamış birisi gibi görülüyor.Tek icraatı mahkum doğramak olan adam la buBen Shiryu'nun Zoro'yla bile dövüşeceğini düşünmüyorum Zoro'nun rakibi diye muhtemelen öyle görebilir ama.Bu arc King ile dövüşecekse Zoro neden final rakibi Shiryu gibi biri olsun.
Şu an yaşatabilir mi bilmiyorum ama.King'i yenebilen bir Zoro cehennemi yaşatır Shiryu'ya.Zoro şu an bile şiryuya cehennemi yaşatabilecek birisi.Adam sanki gücünü kanıtlamış birisi gibi görülüyor.Tek icraatı mahkum doğramak olan adam la bu
Ben durduğu yerden hiçbir şey yapmadan bu kadar gücü artan karakter görmedim. Belki mihok.. Prime Rayleigh almadan önce masasından kalkması lazım. Aksiyonda kendini göstermeden hakkında yapılan sıfat karşılaştırmaları veya başka karakterler üzerinden çizilen karşılaştırılmalarla bu meymenetsizi Ray'den güçlü tutmak en hafif tabiriyle tahmindir.Akainu'nun Prime Ray'e bile kaybetmeme ihtimali varken uçuk bir yorum.Tüm zamanlarda bile 10 a girer kendisi.
Akainu tüm zamanlarda ilk 20'ye giremez.
Akainu en fazla icraat göstermiş denizci seride bizim gördüğümüz en azından.Şu anın filo amirali.Herif diğer amirallerden daha fazla ağırlığı olan birisiyken kendi dengiyle dövüşüp daha da güçlenmiş haliyle paket edebilir Prime Ray'i.Bunda absürt bir durum bence yok.Prime Ray'de yonko havası yok.Ben durduğu yerden hiçbir şey yapmadan bu kadar gücü artan karakter görmedim. Belki mihok.. Prime Rayleigh almadan önce masasından kalkması lazım. Aksiyonda kendini göstermeden hakkında yapılan sıfat karşılaştırmaları veya başka karakterler üzerinden çizilen karşılaştırılmalarla bu meymenetsizi Ray'den güçlü tutmak en hafif tabiriyle tahmindir.
Güzel fıkra devamı gelir miShiryu katanın hayallerini bile gerçekleştirebilir anasını döver katanın ?