Hahaha o kadar silik ki unutmuşum jsjsjssj ekledim şimdiDragon gitsin 30 milyonluk korsan tokatlasın diyorsun he
Son düzenleme:
Hahaha o kadar silik ki unutmuşum jsjsjssj ekledim şimdiDragon gitsin 30 milyonluk korsan tokatlasın diyorsun he
Yani ileri düzeyi etrafa da zarar veriyor Shanks çatır çatır çatlamıştı Beyazsakal'ın gemisini. Shanks baya önemli hakinin neler yapabildiğini görmek için.Temel olarak doğruydu, içerik yanlıştı. Düzelteyim dedim, yoksa haklısın.
Bu arada H.hakinin alana yaymak ve kişiye odaklamak arasında fark olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen ileri düzey kral hakisi tek bir kişi üzerine yoğun baskı kurmak üzerine olur. Mesela haki seviyene bağlı olarak Kata, Teach gibi heriflere bile Kral hakinle baskı kurup Ray'in adada dev file yaptığı gibi hareketlerini kısıtlayabilirsin. Shanks işlendiğinde detaylı görürüz ama aklıma gelmişken ileri düzey kral haki ile ilgili düşüncemi buraya iliştireyim dedim.
bana göre de kesinlikle WB > Roger.Ama 2 v 1 zor almışları anlamadım?şgndfjlşhgnfhgf yani, 2 kişi 1 adamı zor almışlar. Wb zaten gerçek KK. Roger'a acıyıp da vermese Oden'i, Roger zamanının büyük korsanlarından biri olarak anılırdı sadece. Soda gerçekten Wb'yi ayrı tutuyor kafasında. Bm, Roger'ı filan dümdüz anıyo ama Wb olunca oraya (hatta) koyuyor. Ben de eskiden Roger daha güçlü düşünürdüm ama fikrim kesin olarak değişti. Wb en büyük. D filan da degil bu adam. İstese Op direk kendisi olurmuş bu adam.
Prime haller sanırsam güzel olmuş. Cracker > Smoothie demişin yineOra oraa!
Yani sana göre Garp>Wb>Rogerbana göre de kesinlikle WB > Roger.Ama 2 v 1 zor almışları anlamadım?
Eyw Prime halleri. Her zaman benim için öyleydi. Smoothie 920Beli Cracker'ın Zırhı 860Beli her şey açık aslındaPrime haller sanırsam güzel olmuş. Cracker > Smoothie demişin yine
Bir tek Kuma'ya falan şaşırdım. Bilinçsiz hali mi Normal hali rahat yc3 e girer dicektim deEyw Prime halleri. Her zaman benim için öyleydi. Smoothie 920Beli Cracker'ın Zırhı 860Beli her şey açık aslında
O evet saçma oldu sen onu bir üstte say. Yc3 çok dolunca atmak istemedim Ace'i koyarken bile gözümden yaş geldi. Sırf Jimbei'yi yenmişticiler gelmesin diye attım oraya. Denjiro, Ashura Doji, Inuarashi ve Nekomamsuhi'de Yc3 veya üzeri ettiği için eklemedim. Çünkü nedense aynı tier çok dolunca yanlış yaptım gibi hissediyorumBir tek Kuma'ya falan şaşırdım. Bilinçsiz hali mi Normal hali rahat yc3 e girer dicektim de