DAdan>garp
DAdan>garp
Rayleigh'in mekanı belli dostum. Raporlarını alan Garp iş yavaşlatma eylemi yapıyor en az 2 yıldır.Reylih karşısında Garpı görse kötürüm taklidi yapar dövmesin diye.
Şu yumruklar Sengoku ile beraber Teach tayfasını terletmedi be. ( Teach, tayfasına zarar gelmesin diye Ace'den uzak tutuyordu.
Copper'la üst üste koyup döver Ray'i... İnsan değil adeta bir savaş makinası tank. Yumrukları Newgate'in kafası kadar.
Bu konuda objektif olacağımı hiçbir zaman söylemedim. Haklısın.Senin Rayleigh ve ya Garp hakkında yazdığın hiçbir şeye güvenilmez. xd
Geleceğin Yonkou tayfası ölse miydi?Şu yumruklar Sengoku ile beraber Teach tayfasını terletmedi be. ( Teach, tayfasına zarar gelmesin diye Ace'den uzak tutuyordu.
Ne bileyim, eşeğe de tek atarsın hani.Geleceğin Yonkou tayfası ölse miydi?
Rayleigh dediğin adam Sanji’yi etkilemiyor. Bizim tayfadan bi biraz Usopp kendinden geçiyor. Bizim tayfanın zayıflarını bile bayıltamayan Ray... Gidip nasıl bayıltsın h. haki ile Burgess’i ya da altınca kat tayfayı?Ne bileyim, eşeğe de tek atarsın hani.
Yalandan bir Burgess sağa sola atsaydı bari. Hepsi Rayleigh sama hazretlerinin h.hakisi kadar ömrü olan tipler o sıra.
Yaşlılık diyelim bence.Rayleigh dediğin adam Sanji’yi etkilemiyor. Bizim tayfadan bi biraz Usopp kendinden geçiyor. Bizim tayfanın zayıflarını bile bayıltamayan Ray... Gidip nasıl bayıltsın h. haki ile Burgess’i ya da altınca kat tayfayı?
Onların avantajı bizim tayfadan oluşları zaten. H.hakisini onlar üzerinde kullanmadığı benim için net gerçek.Rayleigh dediğin adam Sanji’yi etkilemiyor. Bizim tayfadan bi biraz Usopp kendinden geçiyor. Bizim tayfanın zayıflarını bile bayıltamayan Ray... Gidip nasıl bayıltsın h. haki ile Burgess’i ya da altınca kat tayfayı?
şgndfjlşhgnfhgf yani, 2 kişi 1 adamı zor almışlar. Wb zaten gerçek KK. Roger'a acıyıp da vermese Oden'i, Roger zamanının büyük korsanlarından biri olarak anılırdı sadece. Soda gerçekten Wb'yi ayrı tutuyor kafasında. Bm, Roger'ı filan dümdüz anıyo ama Wb olunca oraya (hatta) koyuyor. Ben de eskiden Roger daha güçlü düşünürdüm ama fikrim kesin olarak değişti. Wb en büyük. D filan da degil bu adam. İstese Op direk kendisi olurmuş bu adam.Öyle de Tanrı Vadisi Olayı sonrası da Garp > WB benim için.Yani kafam karışık bu konuda.
Alansal olarak yaydığı bir şey h.haki... Usopp etkileniyor bizim tayfaya kullanmadı diye bir şey yok. Usopp etkileniyor ama bayılmıyor. Usopp'un iradesi bile dayanırken bi zahmet Karasakal tayfa da dayansın.Onların avantajı bizim tayfadan oluşları zaten. H.hakisini onlar üzerinde kullanmadığı benim için net gerçek.
Spesifik kullanımı var onun yahu, neyse yarın iş var. Başka zamana kritiğini yaparız. İyi geceler güzelliklerin düşmanı ( Sanji hariç ) ?Alansal olarak yaydığı bir şey h.haki... Usopp etkileniyor bizim tayfaya kullanmadı diye bir şey yok. Usopp etkileniyor ama bayılmıyor. Usopp'un iradesi bile dayanırken bi zahmet Karasakal tayfa da dayansın.