normalde aldırış etmemde işte son bi kez cevap atayım bu aralar hergun vize moraller dipteKardeş zararlı çıkarsın bana bulaşma
avatarındaki oyunu çok oynadın sanırım
normalde aldırış etmemde işte son bi kez cevap atayım bu aralar hergun vize moraller dipteKardeş zararlı çıkarsın bana bulaşma
Fazla merak iyi değilnormalde aldırış etmemde işte son bi kez cevap atayım bu aralar hergun vize moraller dipteavatarındaki oyunu çok oynadın sanırım
Millet karakterin tipine göre puan veriyor. Fujitoraya oy verenler forumun zeki insanlarıdır açık ve nethttp://www.korsanfan.com/forum/konu/14766-mihawk-vs-admiral-fujitora?p=679472#post679472
Mihawk, Yonkou'larla yan yana koyabileceğim bir karkater. Sen de anlasılan Yonkou'ları amirallerden yukarı görüyorsun.
Karakterler arasındaki güç farkı o kadar uçuk değil ki birine oy vermek abes olsun.Millet karakterin tipine göre puan veriyor. Fujitoraya oy verenler forumun zeki insanlarıdır açık ve net
Bakış Açısı.Bir tarafta top 3 paramecia diyebilceğimiz bir meyve ve kör olmasına rağmen Amiralliğe getirilen kılıç ustası haki manyağı bir adam. Öteki tarafta ise işsizlikten don kriegi kovalayacak kadar düşmüş , tribe girip yonkouya slash atıp ulaştıramamış , shanksı görünce r vites yapmış şişme ünvanı olan bir eleman.
Söylemek istediğim şey bu adamlar üç aşağı beş yukarı denkler.Yani Mihawk>Fujitora ya da Fujitora>Mihawk demek saçma değil.Dostum Law'u elinden kaçırması bir etken mi ? Law'dan bahsediyoruz adam yağmur damlasıyla merminin yerini değiştirebilen bir adam ne bekliyorsun ki ? Marinefordda o slashı atan kişi şayet Shanks olsaydı adresine giderdi. Düello olayı tamamen muamma fair play içerisinde şov amaçlı olduğu kanısındayım ben. Yoksa shirohige ile kılıç tokuşturup gökyüzünü 2 ye yaran Shanks var , saldırısı ulaşamayan bir Mihawk.