Ama Zoro'da da kral haki var. O yüzden öyle dedi.Balıkadam adasında bunun ilgili sözü de var hatta. Bu kadarını yapmasa kaptanım demezdim gibi bir şeydi.
Güzel hikayeydi.
Sonra Zoro'ya kral hakiyi 1035'te bir kılıç açtırdı.
Ama Zoro'da da kral haki var. O yüzden öyle dedi.Balıkadam adasında bunun ilgili sözü de var hatta. Bu kadarını yapmasa kaptanım demezdim gibi bir şeydi.
O zamanlar bilmiyordu ki. Kullandığının hala daha kral hakisi olduğunu biliyor mu emin değilim :dd.dAma Zoro'da da kral haki var. O yüzden öyle dedi.
Güzel hikayeydi.
Luffy ve Sanji power uplarından kat kat mantıklı power uptı. Biri ölünce retcon tanrı meyvesini uyandırır diğeri Babasından gelen spermler sayesinde sertleşir vs. vs. Enma hakiye aç bir kılıç , Zoro’da da krallık hırsı çok gösterilmişti. O yüzden Zoro’da kral hakisi çıkmasına şaşırmadım aksine kral hakiyi en çok hakeden karakterdir Roronoa ZoroAma Zoro'da da kral haki var. O yüzden öyle dedi.
Güzel hikayeydi.
Farketmez. 1035 de kral hakiyi kılıç açtırdı.Luffy ve Sanji power uplarından kat kat mantıklı power uptı. Biri ölünce retcon tanrı meyvesini uyandırır diğeri Babasından gelen spermler sayesinde sertleşir vs. vs. Enma hakiye aç bir kılıç , Zoro’da da krallık hırsı çok gösterilmişti. O yüzden Zoro’da kral hakisi çıkmasına şaşırmadım aksine kral hakiyi en çok hakeden karakterdir Roronoa Zoro
Kılıç 5 dakikada hızlandırılmış kral haki kursu verdi. Baya mantıklıydı aynen. Daha öncesinde hakiye sahip olduğunu bilse neyse.Luffy ve Sanji power uplarından kat kat mantıklı power uptı. Biri ölünce retcon tanrı meyvesini uyandırır diğeri Babasından gelen spermler sayesinde sertleşir vs. vs. Enma hakiye aç bir kılıç , Zoro’da da krallık hırsı çok gösterilmişti. O yüzden Zoro’da kral hakisi çıkmasına şaşırmadım aksine kral hakiyi en çok hakeden karakterdir Roronoa Zoro
Mantık sıçan p-upını alırken ZoroKılıç 5 dakikada hızlandırılmış kral haki kursu verdi. Baya mantıklıydı aynen. Daha öncesinde hakiye sahip olduğunu bilse neyse.
Enma gibi bir fitil lazımdı Zoro'ya 21 senelik kabızlığını geçirmek için.Luffy'nin 2,5 yılda öğrendiğini Zoro 5 dakikada öğrendi potansiyel farkı