Kas görünce dayanamıyon.
Kas görünce dayanamıyon.
Kong Ryuma falan bunları hiç bilmiyoruz veri yok.Tabii olabilir ya 11 olur yada Teach ilk 10 içine girememiş olur.
Kendin Top5'e koymuyon bana laf atıyon. Ahaha ulan Emre.1 -Xebec 2 -Roger 3 - Wb 4 -Garp 5 - Sengoku 6 - Oden 7 - Shanks 8 - Kaido 9 -Mom 10 -Teach. Im ve kadimler bilinmediğinden dahil değildir.
Kas görünce dayanamıyon.
Ciddi ciddi Oden > Mihawk mı diyorsun?1 -Xebec 2 -Roger 3 - Wb 4 -Garp 5 - Sengoku 6 - Oden 7 - Shanks 8 - Kaido 9 -Mom 10 -Teach. Im ve kadimler bilinmediğinden dahil değildir.
Yaşına göre gayet iyi. Peki sen söyle bakalım neden Kong bu listeye girecekmiş :S
Yani bana soracak olursan Garp, Roger, Xebec vb. isimlerin olduğu dönemde filo amiralliği yapan adam epey güçlüdür.Kong Ryuma falan bunları hiç bilmiyoruz veri yok.Tabii olabilir ya 11 olur yada Teach ilk 10 içine girememiş olur.
Şaşırdım listene yav. Sengokuya özellikle.1 -Xebec 2 -Roger 3 - Wb 4 -Garp 5 - Sengoku 6 - Oden 7 - Shanks 8 - Kaido 9 -Mom 10 -Teach. Im ve kadimler bilinmediğinden dahil değildir.
Yaşına göre gayet iyi. Peki sen söyle bakalım neden Kong bu listeye girecekmiş :S
Yani bana soracak olursan Garp, Roger, Xebec vb. isimlerin olduğu dönemde filo amiralliği yapan adam epey güçlüdür.