Rebecca boş ya. Ruuushiii diye diye kulağımı kanattı.Memecca mı Shirahoshi mi ?
Rebecca boş ya. Ruuushiii diye diye kulağımı kanattı.Memecca mı Shirahoshi mi ?
One Piece bir feat serisi değildirBen liste yaparken fanlığımı bir kenara bırakır Featlere bakarım.
Öyledir. Çok sağlam bir güç kurgusuna sahip olmasada öyledir. Fight olmayan bir seride Karakterleri tiplerine göre falan mı sıralayacağız ? :S İmparator, Amiral, Yk1, yk2, yk3 gibi kavramlar varsa Mangaka iyi kötü bir şey kurgulamış demektirOne Piece bir feat serisi değildir
Tarafsız derken Mihawk gibi mi@Tiksav Lee Seride tarafsız olan karakterler arasında en güçlü olan kim ?
Seride berabere kaldılar, offscreen savaşlar ve tek atma dışı olay yok. Neye göre feat alıyoruz? :d Luffynin dövüşleri dışında feat yok ki serideÖyledir. Çok sağlam bir güç kurgusuna sahip olmasada öyledir. Fight olmayan bir seride Karakterleri tiplerine göre falan mı sıralayacağız ? :S İmparator, Amiral, Yk1, yk2, yk3 gibi kavramlar varsa Mangaka iyi kötü bir şey kurgulamış demektir
Mihawk bu aralar tarafsız olsa bile benim kastettiğim korsan veya denizci olmayan Kyros veya Wyper gibi karakterler.Tarafsız derken Mihawk gibi mi
Hmm anladım Wyperı çok sevsemde o değildir. Seriye tekrar dahil olabilecek bir karakterde değil kendisinden bir güçlenme de bekleyemeyiz. Bence Germadan birisidir benim adayım IchijiMihawk bu aralar tarafsız olsa bile benim kastettiğim korsan veya denizci olmayan Kyros veya Wyper gibi karakterler.
Kong?1 -Xebec 2 -Roger 3 - Wb 4 -Garp 5 - Sengoku 6 - Oden 7 - Shanks 8 - Kaido 9 -Mom 10 -Teach. Im ve kadimler bilinmediğinden dahil değildir.