Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'te Romantizm

Luffy normalde zeki bir karakter ama aşırı saf iyi niyetli birisi olduğundan aptal gibi görünüyor.Günümüz gerçek hayattada öyle zaten bu tipler aptal olarak görülüyor.Çakal kötü niyetli olmak lazım.
Ne zekisi be. Kafası sadece dövüşmeye çalışıyor. Geri kalan konularda çocuktan farksız. Oda başta güzel bir profil kurmuştu ama zamanla bozdu. Bomboş bir şey oldu.

Zeka ile alakalı bir durum yok ki olayda. Luffy aşk meşk olaylarını biliyor sadece ilgilendiği bir konu değil. Hancock ona sadece iyi bir eş olabileceğini söylediği sırada bile luffy hancockun kendine aşık olduğu biliyordu ve ona evlenmeyeceğini söyledi. Zeka konusuna gelince serideki iqsu en yüksek olan nami usopp gibi karakterleri law ile ittifak yapmak için nasıl kandırdığını hatırla yeterli olur zekası için.
Zeka yaşından bahsettim yalnız. Zeki biri olmaktan değil.
Luffy de ayrıca pek aşk meşk olaylarını bilmiyor. Dünyanın en güzel kadınını çıplak görüp zerre etkilenmemiş biri. O kadınki tek bakışıyla yaşlı neneyi bile etkilebiliyordu. Bu bile konuyla ne kadar alakasız olduğunun göstergesi. Muhtemelen halen leylekleri biliyor o. :D

Luffy de ayrıca pek aşk meşk olaylarını bilmiyor. Dünyanın en güzel kadınını çıplak görüp zerre etkilenmemiş biri. O kadınki tek bakışıyla yaşlı neneyi bile etkilebiliyordu. Bu bile konuyla ne kadar alakasız olduğunun göstergesi. Muhtemelen halen leylekleri biliyor o. :D
Arkadaş mangakanın kendisi söylüyor luffy bu konular ile ilgilenmiyor diye bunun neresi zor ?. Adam bas baya evlilik aşk gibi konuları bilmesine biliyor ama umursamıyor. Zeka yaşı 7 olan biri gidip krallara liderlere ders veremez veyahut gelipte ölüm yaşam hakkında konuşmalar yapamaz.

Son düzenleme:
Ne zekisi be. Kafası sadece dövüşmeye çalışıyor. Geri kalan konularda çocuktan farksız. Oda başta güzel bir profil kurmuştu ama zamanla bozdu. Bomboş bir şey oldu.

Aynı Luffy, alabastada, Nami'yi çıplak görünce ne tepki verdi biliyoruz :)

Arkadaş mangakanın kendisi söylüyor luffy bu konular ile ilgilenmiyor diye bunun neresi zor ?. Adam bas baya evlilik aşk gibi konuları bilmesine biliyor ama umursamıyor. Zeka yaşı 7 olan biri gidip krallara liderlere ders veremez veyahut gelipte ölüm yaşam hakkında konuşmalar yapamaz.
Tamam kardeşim sensin.

Aynı Luffy, alabastada, Nami'yi çıplak görünce ne tepki verdi biliyoruz :)
Başlarki Luffy'nin daha düzgün tasarlandığını ama zamanla bozduğunu önceki mesajlarımdan birinde söylemiştim zaten. O Luffy öyle kalsaydı Hancock'u gördüğünde başka türlü olurdu sen de tahmin edersin ki. Sanji gibi melorin açmaktan bahsetmiyorum ayrıca. Kadının cazibesinden etkilenmemek için elini deşmiş adam kadar bir çaba yeter de artardı.

Bunlar denizci değil mi? Korsan hani. Bunların her adada birilerinin olması daha güzel olmaz mıydı? :ehe: :a:

Seri sonunda Nami ve Sanji evlenirken Violet, Pudding, Vivi, bir çok deniz kızı bu şarkıyı dinleyerek kimi ellerinden kaçırdığının farkına varacaklar :(

One Piece'de pedofilinin onlarca örneği varken neden bunu tartışıyorsunuz ki? Momonosuke ile Yamato evlense bile şaşırmam ben.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık