Muhakkak yemiştir birkaç tane.Big Mom kocalarını da mı yiyor ??
uhh bu harika olurduShanks x Mihawk gerisi yalan!
Bir senaryo yazmam gerekmiyor :d bana göre evlenecekler. Zaten tayfa içi ilişkiye direkt imkansız bakıyorum ben. Luffy'nin soyunu devam ettireceğine inanıyorum en iyi ve şuana kadar gördüğümüz tek aday Luffy.
Ek olarak nasıl komedi sahnesi ya şu Amazondaki yaşlı karı aynı durumdan birinin öldüğünü söylemişti hafızam mı beni yanıltıyor acaba ?
pedofilimsi olmasa daha iyi olurdu ama bakıs acısı guzelYav ona bakarsan Sanji de Balıkadamda ciddi ciddi burun kanamasundan ölüyordu aldlsşdldl.
Ama Hancock Luffy meselesi cidden epeyve orijinal bir konu. Genelde bu Luffy ekolü oğlankara aşık olan kızlar biraz daha saf, hanımcık ekolünden olur. Böyle Hancock tarzı birinin bu kadar masumca aşık olmask epey hoş bir şey.
Valla Peres'in yerinde olmak istemezdim. Ya da ilk çocukların. Somradan doğanlar durumun sıradan olduğu ortamda doğmuşlardır herhakde ama başlangıç için, ne bileyim lan bir sürü üvey baba. Allah bilir arada peresle yaşıt hatta küçük olan üvey babalar da denk gelmiştir dödöddöBig Mom'un kaç tane kocası var, niye kimse onu konuşmuyor?!!
Pedofilimsi olan ne?pedofilimsi olmasa daha iyi olurdu ama bakıs acısı guzel
Aralarında 10 yaş var altı üstü.pedofilimsi olmasa daha iyi olurdu ama bakıs acısı guzel
Yalan. Her birini kendine aşık ediyordu. Lola'yla Shiffon'un babası yıllar sonra bile hala aşkla anıyordu Linlin'i.Bm'nin amacı romantizm değil ki kadın seri üretime geçmiş
cehalet kötü birşey.pedofili veya bilmediğin birşey hakkında böyle kesinlik içeren cümleler kurma.pedofilimsi olmasa daha iyi olurdu ama bakıs acısı guzel