Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'te Romantizm

one piecede romantizme karsi olacak birisi beklemiyorum olanlar da kucuk kardeslerimiz olur buyuk ihtimalle

law ile kidi baya yakistirirdim ben
sanji ile de namiyi galiba

Bir senaryo yazmam gerekmiyor :d bana göre evlenecekler. Zaten tayfa içi ilişkiye direkt imkansız bakıyorum ben. Luffy'nin soyunu devam ettireceğine inanıyorum en iyi ve şuana kadar gördüğümüz tek aday Luffy.

Ek olarak nasıl komedi sahnesi ya şu Amazondaki yaşlı karı aynı durumdan birinin öldüğünü söylemişti hafızam mı beni yanıltıyor acaba ?

Yav ona bakarsan Sanji de Balıkadamda ciddi ciddi burun kanamasundan ölüyordu aldlsşdldl.

Ama Hancock Luffy meselesi cidden epeyve orijinal bir konu. Genelde bu Luffy ekolü oğlankara aşık olan kızlar biraz daha saf, hanımcık ekolünden olur. Böyle Hancock tarzı birinin bu kadar masumca aşık olmask epey hoş bir şey.

Yav ona bakarsan Sanji de Balıkadamda ciddi ciddi burun kanamasundan ölüyordu aldlsşdldl.

Ama Hancock Luffy meselesi cidden epeyve orijinal bir konu. Genelde bu Luffy ekolü oğlankara aşık olan kızlar biraz daha saf, hanımcık ekolünden olur. Böyle Hancock tarzı birinin bu kadar masumca aşık olmask epey hoş bir şey.
pedofilimsi olmasa daha iyi olurdu ama bakıs acısı guzel

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık