Teşekkür ettim
@Shakky. Beğenmene sevindim
Shogun ve Kaido'yla ilgili Zoro'nun izleyeceği yol tam olarak ne olacak ben de merakla bekliyorum. Shogundan yola çıkarak lanetli kılıçlardan birini elinde bulundurduğunu ve Zoro'nun bu kılıcı alacağını tahmin ediyorum. Muhtemelen nidai kitetsu. Aynı zamanda bu katana ateşle ilgili bir gücü barındırıyor olabilir diye düşünüyorum. Kaido için sanki ayrı bir senaryo gelecekmiş gibi hissediyorum son zamanlarda. Çünkü Kaido ve shogun birleşimi çok büyük güç. Ne kadar da Marco'lar gelse ne kadar da Minkler gelse o iş yaş gibime geliyor ancak diğer yandan da shogun düşerken Kaido'nun uzaktan izleyecek olması fikri mantıksız geliyor. Şu sıralar durumları biliyorsun... Mangakanın ne yapacağı kestirilemiyor ancak ne şekilde olursa olsun Zoro'nun Wano'da ve Kaido düşerkenki rolü çok büyük olacak.
En az bunlar kadar merak ettiğim şey ise katanalar ve lanetli kılıçların iç yüzü. Çok derin bir yapıları var. Bu işin sonunun Mihawk hakkında da bilgi verecek olması da ilgi çekici. Her yönden seriye çok şey katacak bir unsur olduğunu düşünüyor ve merakla Wano'yu bekliyorum