Şimdi bu kılıçların ruhu illa vardır gibi geliyor bana, bu ruha ulaşabilenler ekstra güç çıkarabilirler. Seride kılıç ustası olayının da altı dolmuş olur, yoksa ha mızrak kullanmışsın ha kılıç. 12 ay serisini kim dövdü? Bu kılıçları kim yaptı, isimlerini nerden verdi? Kaç yıldır bu kılıçlar var? Kılıcın içine ruh koydular mı ya kendiliğinden mi oluştu? Ejder gibi mistik hayvanlar Op'de var gibi duruyor, deniz kralları bile var. Bu kılıçlar özel oluşturulmuş olabilir. Kitetsu kılıcının kan arzusunu biliyoruz. Zoro'yu dükkanda bence kendi seçti. Ryuuma gibi kılıcın özüne ince büyük ihtimal her şeyi kesen kılıca ulaşıyorsun. Zoro'da Kuina'nın kılıcıyla Daz bones'da bunu ufak tattı.
H.haki ile bence buralarda öne çıkıyor. Her şeyin özü gibi şeylere inebilme imkanı veriyorsa kılıçlar için neden olmasın. Cavandish gibileri bence kılıcın kontrolüne giriyor ya da kılıç zamanla kafayı yemesini sağladı. Ondaki hastalık denilebilir ama bu hastalığın onda görülmesi de soru işareti.
Zoro'nun ashura formunda ise bence kılıçların ruhu olaya el attı ve Zoro'yu farklı bir şekle soktular.
Mihawk en iyi kılıcı kimden aldı? Gözleri niye öyle, çizik neden yok, neden vampir göndermesi var?
@Densetsu no Samurai İndra ve Ashura'ya, Naruto'da bolca değiniyorlar, sonralara doğru onu bitirince fikrin ne olurdu acaba?
Ama Op bu şekilde ilerleyen bir seri değil pek. Wano'da buna değinilmezse daha da böyle gider, bence Zoro'ya gizem kasıyor mangaka biraz. Kılıçların yaratıclarından Wano'da bahsedilirse belki ufak bir ihtimal.
Zoro için Wano'da bu işin ustası belki özel bir kılıç dövebilir. Zoro ile dünyayı ele geçirecek bir kılıç, ismini Zoro ile kazanacak bir kılıç güzel olurdu. shuusui her zaman Ryuuma'nın kılıcı olarak anılacak.
Wadō Ichimonji ise Kuina ve geçmişi var. Zoro için dövülmüş sadece onun ruhuna anlayan efsane bir 3. kılıcı verecekler gibi geliyor bana.
Gözden bende hala bir şey bekliyorum. Oda bazen küfrü hak ediyor, olan şeyden gizem kasmaya çalışıyor.
Wano'yu bekleyelim ama bu seri bu kadar derinleşmez ve bence kılıçlardan senin bahsettiğin şeyler çıkmaz. Seri de meyvelere bile değinmezken bunları işleyeceğini hiç sanmıyorum.
Tekrar ellerine sağlık, yazı güzel.