Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'i Kendinize Göre Uyarlayın

Çok daha fazla karakter koyardım. Korsan mangası olduğu için Yonkoular ve Shichibukailer 40 sefer değişirdi. Korsan mücadeleleri sonucu Karakter ölümü daha fazla olurdu. Baya da Denizci ölürdü. Rogerin mirasını sadece Hasır Şapka Tayfası üzerinden işlemezdim. Hasır Şapka Tayfası kesinlikle başarısız olurdu Zoro,Luffye ihanet edip onu öldürüp amiral olurdu. 2.bir tayfayla bu sefer çıkarcı gri bir tayfa ile hikaye devam ederdi. Onlar da başarısız olurdu. 3. tayfa Xebeci miras edinen mutlak kötü tayfa olurdu. Onları da başarısız yapardım 4.Tayfanın karakterleri hepsinin ortalaması olurdu,4.tayfa diğer üç tayfayı da seven ve örnek alırdı. onlarla One Pieceyi bulurdum. Ödül avcılarını da çok yapardım.

King'in Yolu

2. Bölüm - Tayfa Toplanıyor

Canavar Korsanları Udon topraklarında ilerlemeye devam etmektedirler. Queen söylenene söylene yürümektedir.

"Yürüyerek Çiçek Başkentine varmamız bir gün kadar sürer."

King kızgın bir ifadeyle ona bakar.

"Benim gibi uçamadığınız için mecburen yürüyerek gidiyoruz. Ayak bağısınız."

Queen öfkeden köpürerek sesini yükseltir.

"Ne dedin sen? Kaptan oldun diye bir yerlerin kalkmış gibi."

"Şimdi tartışmanın sırası değil."

Bu sesi duyunca King ve Queen arkasını dönerler. Onlara seslenen kişi Sasaki'dir. King sırıtır.

"Demek sen de buradaydın Sasaki. Kalabalık arasında seni fark etmemişim."

Sasaki sinirden dişlerini sıkar.

"Kaptanım olma fikrin hoşuma gitmese de yapacak bir şey yok. Aramızda tartışmak yerine hedefimize odaklanmalıyız."

"Sasaki haklı."

Bu sefer seslenen kişi Black Maria'dır. Piposunu tüttürürken kaşlarını çatar.

"Bir an önce zevk bölgeme geri dönmek istiyorum."

Queen üzgün bir şekilde ona bakar.

"Maalesef Onigashima'nın denizin dibine battığını duydum. Orası artık yok."

Black Maria hayal kırıklığına uğrar.

"Öyleyse Çiçek Başkentini yeni zevk bölgem haline getireceğim."

King ona döner.

"Çiçek Başkentine saldırmadan önce tayfayı tamamen toplamalıyız. Sayımız ne kadar çok olursa o kadar iyi."

Jack sohbete dahil olur.

"Geriye kalan Tobi Roppo üyelerinden mi bahsediyorsun kaptan?"

King gülümseyerek başını sallar.

"Aynen öyle. Who's Who'nun Udon'da gizli bir üssü varmış. Önce oraya gideceğiz."

Queen purosunu yakarak ona bakar.

"Öyleyse vakit kaybetmeyelim."

Yeni Canavar Korsanları yollarına devam ederler. Yollarının üzerinde bir kasabaya rastlarlar ve orayı yakıp yıkarlar. King bir adamı yakalayarak sorguya çeker ve Who's Who'nun üssünün yerini öğrenir.

Bir süre daha ilerledikten sonra üsse varırlar. Üssün girişinde Who's Who'nun büstüne rastlayınca Queen güler.

"Tam bir kendini beğenmiş."

King sesini yükseltir.

"Dışarı çık Who's Who!"

Onun yerine üssün dışına kedi kulakları takmış iki adam çıkar. Adamlar karşılarında Canavar Korsanlarını görünce şaşırırlar.

"Who's Who-sama şu an meşgul. Dışarı gelemez."

King öfkeyle onlara bakar.

"Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Hemen onu dışarı çağırın."

Adamlardan biri öne doğru bir adım atar.

"Biliyoruz ama korkarım bunu yapamayız. Who's Who-sama şu an bir infazın tam ortasında."

King birden kılıcıyla adamı keser. Adam kanlar içinde yere yığılır. Diğer koruma kılıcını çeker ve bağırarak King'e doğru koşar. King bir slash kesişi ile adamı geri uçurur. Slash saldırısı aynı zamanda üssün kapısını parçalar. King ileri doğru yürür.

"İçeri dalıyoruz millet."

Canavar Korsanları içeriye girerler. İçeride ki kadınlar çığlıklar eşliğinde etrafa kaçarlar. Smile meyvesi yemiş tipler onlara saldırırlar fakat King, Queen ve Jack adamları kolayca saf dışı bırakır.

Yukarı kata çıkarlar ve King önlerindeki odanın kapısını parçalar. Odaya girdiklerinde Who's Who'nun elinde kılıçla yerde yatan iki kişinin önünde durduğunu görürler. Who's Who onlara doğru dönerek sırıtır.

"Kapı çalmayı bilmiyor musunuz? Sizi burada görmeyi beklemiyordum."

King ona doğru kılıcını uzatarak ciddi bir yüz ifadesi takınır. Who's Who kılıcını indirir.

"Neden buraya geldiniz?"

"Gördüğün gibi artık özgürüz. Çiçek Başkentine saldırmayı planlıyoruz. Bizimle misin?"

Who's Who kahkaha atarak içkisini yudumlar.

"Ah, bu çılgınlık. Tam da infazımın ortasında."

Ağzı bağlı halde olan iki kişi konuşmaya çalışırlar. King onlara bakar ve bu ikilinin Ulti ile Page One olduğunu fark eder. Queen onların bu haline güler.

"Görüşüne bakılırsa onları aramamıza gerek kalmadı King."

King şüpheci bir şekilde Who'ya bakar.

"Onları neden infaz etmek üzereydin?"

"Bana karşı isyan etmişlerdi. Onlara yerlerini göstermek istedim."

Ulti ve Page One öfkeli şekilde çırpınırlar.
King Who's Who'nun koltuğuna oturur.

''Onları çöz. Yeni tayfamıza katılacaklar. Benim önderliğimde hep beraber samurayları yok edeceğiz."

Who's Who kahkaha atar.

"Ne yani şimdi kaptan sen mi oldun? Ben senin emrin altına girmem. Önceden sizlerden birini indirip yerinize geçmek istiyordum. Artık Kaido olmadığına göre yeni kaptan olabilirim."

King sadece alaycı bir şekilde gülümser.

"Asla kaptan olamazsın. Bunu kabullensen iyi olur. Şimdi onları çöz."

Who's Who'nun sinirden damarları belirginleşir ve birden kılıcı ile King'e saldırır. King saldırıyı kendi kılıcı ile bloklar ve Who's Who'nun boynundan tuttuğu gibi onu yere yapıştırır. Diğer Canavar Korsanları harekete geçmek üzereyken King onlara seslenir.

"Durun! Yardımınıza ihtiyacım yok."

Who's Who form değiştirir ve büyüyerek kaplan formuna geçer. King birkaç adım geri çekilir. Who's Who tam ona saldırmak üzereyken King kral hakisini salar. Etrafta ki Who'nun adamları bayılır odanın pencereleri kırılır.

Who's Who King'in hakisinden etkilenerek insan formuna geri döner. Ayakları yerden kesilir ve yere düşer. King haki salınımını durdurur ve Who's Who'ya yaklaşır. Kılıcını onun boğazına dayar.

"Son kez soruyorum. Bizimle misin?"

Who's Who çaresiz bir şekilde kabul ederek başını sallar. King Ulti ve Page One'ı çözer. Page One King'e bakar.

"Teşekkürler King. Hayatımızı kurtardın."

Ulti aniden Page One'a sıkıca sarılır.

"Şükürler olsun! Bir an seni kaybedeceğimi sandım Arinsu."

Page One hoşnutsuz şekilde onun sarılışını kabullenir. King bakışlarını Ulti'ye çevirir.

"Sizde bizimle misiniz?"

Ulti öfkeli gözlerle yumruğunu sıkar.

"Evet! Tama denen o ufaklığı gebertmek için sabırsızlanıyorum."

Page One'da bu teklifi kabul eder. Böylece Canavar Korsanları komutanları ve Tobi Roppo üyeleri tekrardan birleşmiş olur. King tüm tayfaya dönerek seslenir.

"Yarın Çiçek Başkentine saldırıyoruz. Shogun Momonosuke ve onun samuraylarını ortadan kaldıracağız. Sonsuza dek."

King'in Yolu

3. Bölüm - Başkente Saldırı

Wano Udon'da olanların haberleriyle çalkalanmaktadır. Udon hapishanesinden firar eden mahkumlar etrafta terör estirmektedirler. Momonosuke Kızıl Kınlarla acil bir toplantı düzenler. Kinemon son gelişmeleri ona aktarmaktadır.

"Udon'dan kaçan mahkumlar Canavar Korsanlarını tekrar kurmuşlar Momonosuke-sama. King önderliğinde Udon topraklarında terör estiriyorlar."

Momonosuke telaşlı bir şekilde ne
yapacağını bilemez haldedir. Kınlara stresli şekilde bakar.

"Samuraylarımız onları durduramıyor. Ne yapacağız?"

Denjiro konuya dahil olur.

"Onlarla bizzat biz savaşmalıyız Momonosuke-sama. Bizim dışımızda onları yenebilecek biri yok."

Momonosuke bu fikre hak verse de hâlâ korku hissetmektedir ve kendinden emin değildir. Kiku onun elini tutar.

"Biz yanındayız Momonosuke-sama. Endişelenmeye gerek yok."

Momonosuke biraz daha rahatlamış hisseder.

"Sanırım haklısınız. Öyleyse onları bulalım ve icabına bakalım."

O sırada dışarıdan çığlık sesleri duyulur. Başkentte ortalık birbirine girmiştir. Kınlar balkona çıkarak dışarı bakarlar. Canavar Korsanları Başkente ulaşmıştır ve insanlara saldırmaktadırlar.

Queen elinde ki silah ile insanlara virüs bulaştırmaktadır. Jack mamut formu ile evleri talan etmektedir. King ise alevlerin kullanarak insanları canlı canlı yakmaktadır. Tobi Roppo üyeleri de etrafa saldırmaktadır.

Momonosuke ile King göz göze gelirler. King ona seslenir.

"İşte karşındayım velet. Yeni Canavar Korsanları sizi yok etmeye geldi!"

Queen'de bağırır.

"Kaido-sama'nın intikamını alacağız!"

Momonosuke dona kalır. Kinemon onu tutarak sarsar.

"Durum çok kötü acilen müdahale etmeliyiz."

Tüm kınlar hemen kaleden dışarıya çıkarlar. Fakat Momonosuke korkusundan ötürü kaleden dışarı adım atamaz. Kınlar Canavar Korsanları ile karşı karşıya gelirler.

Denjiro King ile, Nekomamushi Queen ile, Inuarashi Jack ile çatışmaya girer. Aynı zamanda Kawamatsu Who's Who ile, Kinemon Sasaki ile, Raizo Page One ile, Kiku Ulti ile, Shinobu ise Black Maria ile çatışmaya girer.

King ile Denjiro kılıç çarpıştırır. Nekomamushi Queen'in silahını patlatır. Inuarashi Jack'i hortumundan tutup fırlatır. Kınlar savaşa iyi başlamış gibi gözükselerde çok geçmeden zorlanmaya başlarlar.

Denjiro'yu kesen King onun hasar almadığını görünce şaşırır. King kafasını geri çekip fırlatarak yaptığı Tempura Udon saldırısıyla Denjiro'yu karnından yaralar.

Queen hibrit formuna geçerek Germa teknolojilerini Neko'ya karşı kullanır. Lazer darbeleri alan Neko zor anlar yaşar. Hibrit forma geçen Jack Inu ile çarpışır ve ona üstünlük kurarak yara verir.

Tobi Roppo üyeleri ise kalan kınlara karşı çok daha rahat dövüşmektedir. Shinobu ve Raizo şimdiden düşmüşlerdir. Kinemon ve Kiku ise neredeyse yenilmek üzeredir. Kinemon kendine kendine düşünür.

"Momonosuke-sama nerede? Neden saklanıyor?"

Ardından var gücüyle bağırır.

"Sana ihtiyacımız var Momonosuke-sama!"

Kalenin içinde saklanan Momonosuke bu sözleri duyunca gözleri dolar ve bir cesaretle saklandığı yerden çıkar. Canavar Korsanlarına bakarak sesini yükseltir.

"Onları rahat bırakın!"

Momonosuke ejderha formuna geçerek bir Bolo Breath saldırısı yollar. King saldırıyı korkmadan göğüsler. Momonosuke King'e hiçbir şey olmadığını görünce şok olur. Yerde yaralı halde yatan Denjiro ona seslenir.

"Saldırılardan hasar almıyor Momonosuke-sama.."

King Denjiro'nun üzerine basar ve kılıcını onun sırtına saplar. Denjiro acı içinde bağırır. Momonosuke telaş içinde ona bakar.

"Denjiro!"

O esnada Kinemon Sasaki'ye daha fazla dayanamaz ve yere yığılır. Onunla beraber Kiku'da Ulti'ye karşı yenilmiştir. Geriye sadece Denjiro, Kawamatsu, Neko ve Inu kalmıştır. Denjiro King'e öfkeyle bakar. King sırıtır.

"Senden sonra sıra Shogun'da. Ölmeden önce son bir sözün var mı samuray?"

Momonosuke dayanamayıp King'in üzerine doğru uçar. O esnada King'de kılıcını sallar ve ona doğru alevden bir ejderha yollar. Momonosuke yanınca can çekişerek kontrolü kaybeder ve bir binaya çakılır.

King yerde yatan Denjiro'nun işini bitirmek üzereyken birden arkasından gelen bir saldırı ile ileriye doğru fırlatılarak yerde yuvarlanır. Öfkeyle tekrar ayağa kalktığında karşısında Yamato'yu görür.

Yamato'nun yanında Tama'da vardır. Yamato'yu gören kınlar sevinçle gülümserler. Yamato sopasını omzuna atar.

"Geç kaldığım için üzgünüm. Yolculuğuma ara vermem gerekti."

King ona bakarak kaşlarını çatar.

"Demek gerçekten bize ihanet etmişsin, genç efendi."

Yamato sırıtarak karşılık verir.

"Hiç sizin tarafınızda olmadım. Şimdi bu yaptıklarınızı size ödetme vakti."

King kılıcını tekrar kuşanarak sert bir tonda konuşur.

"Kaido-sama'nın çocuğu olman umrumda değil. Elimde can vereceksin."

Son düzenleme:
King'in Yolu

3. Bölüm - Başkente Saldırı

Wano Udon'da olanların haberleriyle çalkalanmaktadır. Udon hapishanesinden firar eden mahkumlar etrafta terör estirmektedirler. Momonosuke Kızıl Kınlarla acil bir toplantı düzenler. Kinemon son gelişmeleri ona aktarmaktadır.

"Udon'dan kaçan mahkumlar Canavar Korsanlarını tekrar kurmuşlar Momonosuke-sama. King önderliğinde Udon topraklarında terör estiriyorlar."

Momonosuke telaşlı bir şekilde ne
yapacağını bilemez haldedir. Kınlara stresli şekilde bakar.

"Samuraylarımız onları durduramıyor. Ne yapacağız?"

Denjiro konuya dahil olur.

"Onlarla bizzat biz savaşmalıyız Momonosuke-sama. Bizim dışımızda onları yenebilecek biri yok."

Momonosuke bu fikre hak verse de hâlâ korku hissetmektedir ve kendinden emin değildir. Kiku onun elini tutar.

"Biz yanındayız Momonosuke-sama. Endişelenmeye gerek yok."

Momonosuke biraz daha rahatlamış hisseder.

"Sanırım haklısınız. Öyleyse onları bulalım ve icabına bakalım."

O sırada dışarıdan çığlık sesleri duyulur. Başkentte ortalık birbirine girmiştir. Kınlar balkona çıkarak dışarı bakarlar. Canavar Korsanları Başkente ulaşmıştır ve insanlara saldırmaktadırlar.

Queen elinde ki silah ile insanlara virüs bulaştırmaktadır. Jack mamut formu ile evleri talan etmektedir. King ise alevlerin kullanarak insanları canlı canlı yakmaktadır. Tobi Roppo üyeleri de etrafa saldırmaktadır.

Momonosuke ile King göz göze gelirler. King ona seslenir.

"İşte karşındayım velet. Yeni Canavar Korsanları sizi yok etmeye geldi!"

Queen'de bağırır.

"Kaido-sama'nın intikamını alacağız!"

Momonosuke dona kalır. Kinemon onu tutarak sarsar.

"Durum çok kötü acilen müdahale etmeliyiz."

Tüm kınlar hemen kaleden dışarıya çıkarlar. Fakat Momonosuke korkusundan ötürü kaleden dışarı adım atamaz. Kınlar Canavar Korsanları ile karşı karşıya gelirler.

Denjiro King ile, Nekomamushi Queen ile, Inuarashi Jack ile çatışmaya girer. Aynı zamanda Kawamatsu Who's Who ile, Kinemon Sasaki ile, Raizo Page One ile, Kiku Ulti ile, Shinobu ise Black Maria ile çatışmaya girer.

King ile Denjiro kılıç çarpıştırır. Nekomamushi Queen'in silahını patlatır. Inuarashi Jack'i hortumundan tutup fırlatır. Kınlar savaşa iyi başlamış gibi gözükselerde çok geçmeden zorlanmaya başlarlar.

Denjiro'yu kesen King onun hasar almadığını görünce şaşırır. King kafasını geri çekip fırlatarak yaptığı Tempura Udon saldırısıyla Denjiro'yu karnından yaralar.

Queen hibrit formuna geçerek Germa teknolojilerini Neko'ya karşı kullanır. Lazer darbeleri alan Neko zor anlar yaşar. Hibrit forma geçen Jack Inu ile çarpışır ve ona üstünlük kurarak yara verir.

Tobi Roppo üyeleri ise kalan kınlara karşı çok daha rahat dövüşmektedir. Shinobu ve Raizo şimdiden düşmüşlerdir. Kinemon ve Kiku ise neredeyse yenilmek üzeredir. Kinemon kendine kendine düşünür.

"Momonosuke-sama nerede? Neden saklanıyor?"

Ardından var gücüyle bağırır.

"Sana ihtiyacımız var Momonosuke-sama!"

Kalenin içinde saklanan Momonosuke bu sözleri duyunca gözleri dolar ve bir cesaretle saklandığı yerden çıkar. Canavar Korsanlarına bakarak sesini yükseltir.

"Onları rahat bırakın!"

Momonosuke ejderha formuna geçerek bir Bolo Breath saldırısı yollar. King saldırıyı korkmadan göğüsler. Momonosuke King'e hiçbir şey olmadığını görünce şok olur. Yerde yaralı halde yatan Denjiro ona seslenir.

"Saldırılardan hasar almıyor Momonosuke-sama.."

King Denjiro'nun üzerine basar ve kılıcını onun sırtına saplar. Denjiro acı içinde bağırır. Momonosuke telaş içinde ona bakar.

"Denjiro!"

O esnada Kinemon Sasaki'ye daha fazla dayanamaz ve yere yığılır. Onunla beraber Kiku'da Ulti'ye karşı yenilmiştir. Geriye sadece Denjiro, Kawamatsu, Neko ve Inu kalmıştır. Denjiro King'e öfkeyle bakar. King sırıtır.

"Senden sonra sıra Shogun'da. Ölmeden önce son bir sözün var mı samuray?"

Momonosuke dayanamayıp King'in üzerine doğru uçar. O esnada King'de kılıcını sallar ve ona doğru alevden bir ejderha yollar. Momonosuke yanınca can çekişerek kontrolü kaybeder ve bir binaya çakılır.

King yerde yatan Denjiro'nun işini bitirmek üzereyken birden arkasından gelen bir saldırı ile ileriye doğru fırlatılarak yerde yuvarlanır. Öfkeyle tekrar ayağa kalktığında karşısında Yamato'yu görür.

Yamato'nun yanında Tama'da vardır. Yamato'yu gören kınlar sevinçle gülümserler. Yamato sopasını omzuna atar.

"Geç kaldığım için üzgünüm. Yolculuğuma ara vermem gerekti."

King ona bakarak kaşlarını çatar.

"Demek gerçekten bize ihanet etmişsin, genç efendi."

Yamato sırıtarak karşılık verir.

"Hiç sizin tarafınızda olmadım. Şimdi bu yaptıklarınızı size ödetme vakti."

King kılıcını tekrar kuşanarak sert bir tonda konuşur.

"Kaido-sama'nın çocuğu olman umrumda değil. Elimde can vereceksin."

King'in Yolu

4. Bölüm - King, Yamato'ya Karşı

Yamato'yu gören halk ve kınlar sevinçle bağırırlar. Tekrardan bir umut kazanmışlardır.

"Yamato-sama geldi!"

"Kurtulduk!"

Yamato onlara bakarak gülümser.

"Merak etmeyin her şey iyi olacak."

Yamato Tama'ya bakar.

"Hemen buradan gitmelisin Tama."

Tama bu duyduğuna pek hoşnut kalmaz.

"Hayır Yamato abla. Sana yardımcı olmak istiyorum."

Yamato kaşlarını çatar.

"Burada çok fazla tehlikeli kişi var. Sözümü dinle ve hemen git!"

Tama çaresizce dediğini kabul eder ve koşmaya başlar. King Yamato'yu öfkeli bir şekilde izlerken hibrit formuna geçer. Kanatlarını çırparak Barizodon isimli kesiş saldırıları yollar.

Saldırılar tıpkı lazer gibidir. Yamato sopası ile saldırıları bloklar. Saldırılar etrafa saçılır ve değdiği her şeyi keser.

King Yamato'ya zaman tanımadan Tankyudon saldırısı ile hızla onun üzerine doğru uçar. Yere değen kanatı yeri
parçlayarak ilerler. King'in kanatı ve Yamato'nun sopası birbiri ile çarpışır. Oluşan çarpışmanın etkisi ile ikisi de geriye doğru fırlar.

Yamato ayağa kalkıp Narikabura Arrow saldırısını yapar. Saldırı ok gibi King'e doğru gider, King uçarak saldırıdan sıyrılır. Havada uçarken Yamato'ya keşiş saldırıları yollar. Yamato koşarak saldırılardan kaçınır. Kendi kendine güçleri çok sinir bozucu diye düşünür.

King Yamato'nun saldırılardan kaçınabildiğini fark eder.

"Fena değil."

Yamato alaycı bir şekilde sırıtır.

"Elinden gelenin en iyisi bu mu?"

King sinirli bir şekilde bakar.

"Seni yakından biçeceğim."

King aniden Yamato'nun üzerine doğru uçar ve kılıcını çeker. Yamato son anda sopası ile onun kılıcını bloklar. Haki kıvılcımları etrafa saçılır. Yamato onu tutmakta zorlanmaya başlar. King'in yüzünde şeytani bir gülümseme vardır.

King kılıcını geri çekip tekrar saldırır. Bir süre silahlarını tokuştururlar ardından Yamato geriye doğru çekilir ve hibrit formuna dönüşmeye başlar. King onu dikkatlice izler.

"Sonunda meyveni kullanmaya başladın demek."

"Seni yenmek için her şeyimi ortaya koymaya hazırım."

Yamato nefesini içine çeker ve ağzından bir buz saldırısı fırlatır.

"Namuji Hyoga!"

King'de yumruğunu alevlendirir ve bir alev saldırısı ile karşılık verir.

"Andon!"

Alev ve buz havada çarpışır. Çevredeki halk ve korsanlar yoğun ısı ve soğuktan ötürü etrafa kaçışmaya başlarlar. Alev saldırısı buza baskın gelir ve onu parçalayarak Yamato'ya isabet eder.

Yamato geri fırlayarak yere düşer ve üstünde ki alevi söndürmek için acı içinde yerde yuvarlanır. King kılıcını yakar ve sırıtarak Yamato'nun üzerine doğru yürümeye başlar.

"Buraya kadar Oden özentisi."

Yamato bir anda ayağa kalkıp yerinden fırlayarak kral hakili bir saldırı ile King'e vurur.

"Raimei Hakke!"

King geri savrulur ve binaları parçalayarak yere yığılır. Onları izleyen Kızıl Kınlar ve halk sevinç içinde bağırır.

"Yamato-sama!"

Yamato nefes nefese kalmıştır. Yerde yatan King'in kafasından kanlar akmaktadır. Ağır bir yara aldığını hisseder. Fakat o anda aklına Kaido gelir. Kaido'nun yenilişinin verdiği hayal kırıklığı ve öfke ile dolup taştığını hisseder.

Kaptanının mirasını devam ettirmeye kararlıdır, burada ölmemesi gerektiğine inanır. İçinde dolup taşan bu duygularla birlikte tekrar ayağa kalkar. Gözlerini kısarak odaklanır ve aniden kral haki kullanır. Etrafta ki samuraylar kral hakisinden dolayı bayılır.

Samuraylarla savaşan Canavar Korsanları bunu King'in yaptığını fark ederek kahkaha atarlar. Yamato şaşkınlıkla King'e bakar.

"Sende de mi kralın hakisi var?'"

King kendinden emin bir şekilde sırıtır.

"Burada tek özel olan sen değilsin."

Ardından King kral hakisini tekrar kullanır ve bu sefer hakisi kılıcından taşmaktadır. Yamato gözlerine inanamaz.

"Benim gibi ileri seviye kral haki kullanıyor."

King güç hissinin verdiği sarhoşlukla gülerek Yamato'ya doğru kanatlarak uçar. Yamato'da kral hakisini sopasına ekleyerek ona doğru koşar. İkisinin hakisi silahları daha birbirine dokunmadan çarpışır.

Etrafa devasa bir haki yayılır. Hakinin rüzgarından dolayı bazı insanların ayakları yerden kesilir. Çevrede ki evlerin duvarları parçalanır. Haki çarpışması bir süre daha devam ettikten sonra ikisi de geri çekilir. Ardından tekrar çarpışmak üzereyken Yamato bir ses duyar.

"Yardım et Yamato abla!"

Yamato arkasını döner ve Ulti'nin Tama'yı rehin aldığını fark eder. King Yamato'nun dikkat dağınıklığından faydalanır ve kılıcına kapladığı kral hakisi ile alevini birleştirerek saldırır.

"Karyudon!"

Kral hakili bir alev ejderhası saldırısı Yamato'yu keserek onu kanlar içinde bırakır. Yamato sopasını düşürerek yere yığılır. Bilincini kaybetmiştir. Yenilmiş olan diğer tüm Kınlar yerde yatarken bu ana tanık olurlar. Kinemon telaşla bağırır.

"Olamaz! Yamato!"

Olayı gören Momonosuke daha fazla dayanamaz. Wano'yu korumak benim sorumluluğum diye düşünür ve King'e doğru kılıcı ile saldırır.

King kılıcı ile saldırıyı bloklar ve onu geri savurarak Momonosuke'nin kılıcını elinden düşürmesini sağlar. Momonosuke'nin boğazından tutar ve onu yere yapıştırır.

"Kaido-san'ın yarım bıraktığı işi bitirme vakti."

King alevli kılıcını Momonosuke'nin göğsüne saplar. Momonosuke acı içinde inler. Bunu gören Kinemon göz yaşları içinde bağırır.

"Hayır! Momonosuke-sama!"

Momonosuke'nin ağzından kanlar gelir ve vücudu yanmaya devam ederken gözlerinde ki canlılık yavaşça kaybolur. Kendi kendine son kez düşünür.

"İyi bir shogun olup ülkemi koruyamadım... üzgünüm baba, üzgünüm Luffy.."

Böylece Wano'nun Shogun'u ölmüştür. Tüm kınlar ağlarken King alevleri ile Shogun kalesinin tepesindeki Hasırşapka Korsanları bayrağını yakar.

Canavar Korsanları onun zaferinden ötürü tezahüratlar yapmaktadır. King hayatta kalan samuraylara dönerek yüksek sesle seslenir.

"Bundan sonra Wano'yu biz yöneteceğiz! Yaşamak istiyorsanız bize itaat etmek zorundasınız!"

Samuraylar başka çareleri olmadığını anlayınca ellerinde ki silahları yere bırakırlar. Kınların gözyaşları aniden başlayan yağmurla karışarak belirsizleşir. Böylece Wano'da yeni bir hükümdarlık dönemi başlamış olur.

King'in Yolu

5. Bölüm - Yeni Wano Düzeni

King liderliğinde ki Canavar Korsanları Wano'yu ele geçireli iki hafta olmuştur. Bu süreçte King kendini yeni Shogun ilan etmiştir. Tayfasının diğer üyelerini de Daimyo olarak atamıştır.

Queen Udon Daimyosu, Jack Kuri daimyosu, Who's Who Kibi Daimyosu, Sasaki Ringo Daimyosu, Page One'da yanına Ulti'yi alarak Hakumai Daimyosu olmuştur. Black Maria ise başkentte yeni bir zevk bölgesi açarak oranın başına geçmiştir.

Teslim olan samuraylar yeniden fabrikalarda köle olarak çalıştırılmaya başlanmıştır. Kızıl Kınlar ve Yamato ise hapse atılmıştır.

Wano halkı Hasırşapka Korsanlarının tekrar gelmesini ve Wano'yu kurtarması için her gün dua etmektedir fakat Wano hâlâ dışarıya kapalı olduğu için kimsenin olanlardan haberi yoktur.

King Kozuki soyunu kurutmak için geriye kalan son iki aile üyesi Kozuki Hiyori ve Kozuki Sukiyaki'yi halka açık bir şekilde idam ettirmiştir. Bu idamlar tıpkı Yasuie'in idamı gibi Ebisu kasabasında gerçekleş miştir. Kozukilerin idamı Wano halkının umudunu kırmıştır.

Çiçek Başkentinin yeni adı Canavar Başkenti olmuştur. Başkent kalesinin tepesinde ise Yeni Canavar Korsanlarının bayrağı dalgalanmaktadır. King kalesinin içinde oturup keyif çatarken içeri nefes nefese kalmış şekilde bir adam girer. King ona bakar.

"Ne var Daifugo?"

"Udon'da mahkumlar isyan çıkarmış Shogun-sama."

King öfkeli bir şekilde kaşlarını çatar.

"Aptal Queen. Seni boşuna mı Daimyo yaptım? Bu işi kendim halletmem gerecek gibi."

King ayağa kalkar. Daifugo saygıyla başını eğer. King balkondan atlayarak tam zoan formuna dönüşür ve Udon'a doğru uçar. Udon'a vardığında içeride kırışıklık çıktığını görür.

Mahkumlarla gardiyanlar birbirine girmiştir. Gardiyanlarla savaşan mahkumlar arasında Kinemon, Denjiro ve Kawamatsu gibi kişilerde vardır.

King'in geldiğini görünce mahkumlar korkuyla titrerler. King Kılıcını çeker ve Karyudon saldırısını kullanarak devasa bir alev ejderhası gönderir. Mahkumlar yanarak yere düşerler. King yere iner ve öfkeyle bağırır.

"İsyan çıkarabileceğinizi mi sanıyorsunuz Bu isyanın öncüsü kim!?"

Mahkumlar ve Kızıl Kınlar sessiz kalırlar. King kılıcını tekrar alevlendirir.

"Cevap verene kadar sizi öldürmeye devam edeceğim."

O esnada Kinemon öne doğru bir adım atar. Konuşurken sesi titremektedir.

"B-Benim. İsyan için onları örgütleyen benim."

King yavaşça ve sert adımlarla ona doğru yaklaşır. Önünde durduktan sonra ona bakar ve aniden alevli kılıcıyla Kinemon'un kellesini keser. Kinemon'un yanmakta olan kafası vücudundan ayrılır ve yere düşer. Bunu gören mahkumlar ve Kınlar dehşete kapılır. Kiku ve Shinobu endişeyle bağırır.

"Kinemon-san!"

Kızı Kınlar gözyaşları içinde olanları izlemektedir. King kılıcında ki kanları yere akıtırken onlara döner.

'İsyan çıkaranların sonu böyle olur."

Mahkumlar ve Kınlar korku içinde sessiz kalırlar. King hücresinin içinde zincirli halde olan Yamato'ya doğru bakar.

"Bize katılman için hâlâ bir şansın var Yamato."

Yamato yüzünde öfke ve tiksinti ile King'e karşı sesini yükseltir.

"Asla! Aklının ucundan bile geçirme."
King sırıtır.

"Öyleyse hücrende çürümeye devam edebilirsin."

King mahkumların ve Kınların cesaretinin kırıldığından emin olduktan sonra tekrar kanatlanır.

"Bir kez daha isyan çıkardığınızı duyarsam hepinizi öldürürüm. Çalışmaya devam edin."

King bunu dedikten sonra uçarak Udon'dan uzaklaşır. Başkente geri döndüğünde Queen ve Jack'i telesalyangoz ile arayarak onlarla bir konu konuşmak istediğini o sebeple Başkente gelmelerini söyler.

Queen ve Jack başkente Shogun kalesinin içine gelirler. Queen tepesi atmış ve isteksiz gözükmektedir. King'e bakarak söylenir.

"Ne diye bizi çağırdın? Zevk bölgesinden çağırdığım kadınlar daha yeni gelmişti."

"Onlarla sonra ilgilenirsin."

Queen kaşlarını çatar. King lafına devam eder.

"Sizi çağırdım çünkü artık adımızı duyurmamız gerektiğini düşünüyorum."

Queen ve Jack ona dikkat kesilerek b akarlar. Jack merakla sorar.

"Dış dünyaya mı?"

King gülümser.

"Evet. Diğer korsanlar ve denizciler yeni tayfamızdan haberdar olmalı. Onlara tehlikelimizi hissettirmeliyiz."

Queen homurdanır.

"Rahatımızı bozmaya ne gerek var?"

King kararlı bir yüzle ona bakar.

"Yüksekleri hedefliyorsak bunu yapmalıyız. Ayrıca bana ve ırkıma yaptıkları için Dünya Hükümeti ile kapanmamış bir meselem var.'"

Jack King'e katıldığını belli etmek ister.

"Haklısın kaptan. Şanımız yürümeli."

King sırıtarak kollarını birleştirir.

"Baya bir ses getireceğiz. Ne dersiniz?"

Jack bu teklifi hemen kabul eder.

"Sen ne dersen o kaptan. Yıkım getirmek için sabırsızlanıyorum."

Queen'de başta karşı çıksa da biraz düşündükten sonra onaylar.

"Pekala, ben de yeni silahlarımı test etmiş olurum. Kabul."

King buna sevindikten sonra ciddi bir surat ifadesine bürünür.

"Öyleyse yakında yola çıkıyoruz."

Son düzenleme:
King'in Yolu

4. Bölüm - King, Yamato'ya Karşı

Yamato'yu gören halk ve kınlar sevinçle bağırırlar. Tekrardan bir umut kazanmışlardır.

"Yamato-sama geldi!"

"Kurtulduk!"

Yamato onlara bakarak gülümser.

"Merak etmeyin her şey iyi olacak."

Yamato Tama'ya bakar.

"Hemen buradan gitmelisin Tama."

Tama bu duyduğuna pek hoşnut kalmaz.

"Hayır Yamato abla. Sana yardımcı olmak istiyorum."

Yamato kaşlarını çatar.

"Burada çok fazla tehlikeli kişi var. Sözümü dinle ve hemen git!"

Tama çaresizce dediğini kabul eder ve koşmaya başlar. King Yamato'yu öfkeli bir şekilde izlerken hibrit formuna geçer. Kanatlarını çırparak Barizodon isimli kesiş saldırıları yollar.

Saldırılar tıpkı lazer gibidir. Yamato sopası ile saldırıları bloklar. Saldırılar etrafa saçılır ve değdiği her şeyi keser.

King Yamato'ya zaman tanımadan Tankyudon saldırısı ile hızla onun üzerine doğru uçar. Yere değen kanatı yeri
parçlayarak ilerler. King'in kanatı ve Yamato'nun sopası birbiri ile çarpışır. Oluşan çarpışmanın etkisi ile ikisi de geriye doğru fırlar.

Yamato ayağa kalkıp Narikabura Arrow saldırısını yapar. Saldırı ok gibi King'e doğru gider, King uçarak saldırıdan sıyrılır. Havada uçarken Yamato'ya keşiş saldırıları yollar. Yamato koşarak saldırılardan kaçınır. Kendi kendine güçleri çok sinir bozucu diye düşünür.

King Yamato'nun saldırılardan kaçınabildiğini fark eder.

"Fena değil."

Yamato alaycı bir şekilde sırıtır.

"Elinden gelenin en iyisi bu mu?"

King sinirli bir şekilde bakar.

"Seni yakından biçeceğim."

King aniden Yamato'nun üzerine doğru uçar ve kılıcını çeker. Yamato son anda sopası ile onun kılıcını bloklar. Haki kıvılcımları etrafa saçılır. Yamato onu tutmakta zorlanmaya başlar. King'in yüzünde şeytani bir gülümseme vardır.

King kılıcını geri çekip tekrar saldırır. Bir süre silahlarını tokuştururlar ardından Yamato geriye doğru çekilir ve hibrit formuna dönüşmeye başlar. King onu dikkatlice izler.

"Sonunda meyveni kullanmaya başladın demek."

"Seni yenmek için her şeyimi ortaya koymaya hazırım."

Yamato nefesini içine çeker ve ağzından bir buz saldırısı fırlatır.

"Namuji Hyoga!"

King'de yumruğunu alevlendirir ve bir alev saldırısı ile karşılık verir.

"Andon!"

Alev ve buz havada çarpışır. Çevredeki halk ve korsanlar yoğun ısı ve soğuktan ötürü etrafa kaçışmaya başlarlar. Alev saldırısı buza baskın gelir ve onu parçalayarak Yamato'ya isabet eder.

Yamato geri fırlayarak yere düşer ve üstünde ki alevi söndürmek için acı içinde yerde yuvarlanır. King kılıcını yakar ve sırıtarak Yamato'nun üzerine doğru yürümeye başlar.

"Buraya kadar Oden özentisi."

Yamato bir anda ayağa kalkıp yerinden fırlayarak kral hakili bir saldırı ile King'e vurur.

"Raimei Hakke!"

King geri savrulur ve binaları parçalayarak yere yığılır. Onları izleyen Kızıl Kınlar ve halk sevinç içinde bağırır.

"Yamato-sama!"

Yamato nefes nefese kalmıştır. Yerde yatan King'in kafasından kanlar akmaktadır. Ağır bir yara aldığını hisseder. Fakat o anda aklına Kaido gelir. Kaido'nun yenilişinin verdiği hayal kırıklığı ve öfke ile dolup taştığını hisseder.

Kaptanının mirasını devam ettirmeye kararlıdır, burada ölmemesi gerektiğine inanır. İçinde dolup taşan bu duygularla birlikte tekrar ayağa kalkar. Gözlerini kısarak odaklanır ve aniden kral haki kullanır. Etrafta ki samuraylar kral hakisinden dolayı bayılır.

Samuraylarla savaşan Canavar Korsanları bunu King'in yaptığını fark ederek kahkaha atarlar. Yamato şaşkınlıkla King'e bakar.

"Sende de mi kralın hakisi var?'"

King kendinden emin bir şekilde sırıtır.

"Burada tek özel olan sen değilsin."

Ardından King kral hakisini tekrar kullanır ve bu sefer hakisi kılıcından taşmaktadır. Yamato gözlerine inanamaz.

"Benim gibi ileri seviye kral haki kullanıyor."

King güç hissinin verdiği sarhoşlukla gülerek Yamato'ya doğru kanatlarak uçar. Yamato'da kral hakisini sopasına ekleyerek ona doğru koşar. İkisinin hakisi silahları daha birbirine dokunmadan çarpışır.

Etrafa devasa bir haki yayılır. Hakinin rüzgarından dolayı bazı insanların ayakları yerden kesilir. Çevrede ki evlerin duvarları parçalanır. Haki çarpışması bir süre daha devam ettikten sonra ikisi de geri çekilir. Ardından tekrar çarpışmak üzereyken Yamato bir ses duyar.

"Yardım et Yamato abla!"

Yamato arkasını döner ve Ulti'nin Tama'yı rehin aldığını fark eder. King Yamato'nun dikkat dağınıklığından faydalanır ve kılıcına kapladığı kral hakisi ile alevini birleştirerek saldırır.

"Karyudon!"

Kral hakili bir alev ejderhası saldırısı Yamato'yu keserek onu kanlar içinde bırakır. Yamato sopasını düşürerek yere yığılır. Bilincini kaybetmiştir. Yenilmiş olan diğer tüm Kınlar yerde yatarken bu ana tanık olurlar. Kinemon telaşla bağırır.

"Olamaz! Yamato!"

Olayı gören Momonosuke daha fazla dayanamaz. Wano'yu korumak benim sorumluluğum diye düşünür ve King'e doğru kılıcı ile saldırır.

King kılıcı ile saldırıyı bloklar ve onu geri savurarak Momonosuke'nin kılıcını elinden düşürmesini sağlar. Momonosuke'nin boğazından tutar ve onu yere yapıştırır.

"Kaido-san'ın yarım bıraktığı işi bitirme vakti."

King alevli kılıcını Momonosuke'nin göğsüne saplar. Momonosuke acı içinde inler. Bunu gören Kinemon göz yaşları içinde bağırır.

"Hayır! Momonosuke-sama!"

Momonosuke'nin ağzından kanlar gelir ve vücudu yanmaya devam ederken gözlerinde ki canlılık yavaşça kaybolur. Kendi kendine son kez düşünür.

"İyi bir shogun olup ülkemi koruyamadım... üzgünüm baba, üzgünüm Luffy.."

Böylece Wano'nun Shogun'u ölmüştür. Tüm kınlar ağlarken King alevleri ile Shogun kalesinin tepesindeki Hasırşapka Korsanları bayrağını yakar.

Canavar Korsanları onun zaferinden ötürü tezahüratlar yapmaktadır. King hayatta kalan samuraylara dönerek yüksek sesle seslenir.

"Bundan sonra Wano'yu biz yöneteceğiz! Yaşamak istiyorsanız bize itaat etmek zorundasınız!"

Samuraylar başka çareleri olmadığını anlayınca ellerinde ki silahları yere bırakırlar. Kınların gözyaşları aniden başlayan yağmurla karışarak belirsizleşir. Böylece Wano'da yeni bir hükümdarlık dönemi başlamış olur.
King Yamato'yu hileyle yenmiş. Kaido'nun sağ kolundan da bu beklenirdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık