Hahahhaha harbiden Red seri seri olurdu yaNika'yı da Enma'ya yedirirdik ooh rahat xD
![Haha :hhh: :hhh:](/styles/smile/smile_hhh.gif)
![Haha :hhh: :hhh:](/styles/smile/smile_hhh.gif)
![Fool :fool: :fool:](/styles/smile/smile_fool.gif)
![Fool :fool: :fool:](/styles/smile/smile_fool.gif)
Hahahhaha harbiden Red seri seri olurdu yaNika'yı da Enma'ya yedirirdik ooh rahat xD
King'in Yolu
3. Bölüm - Başkente Saldırı
Wano Udon'da olanların haberleriyle çalkalanmaktadır. Udon hapishanesinden firar eden mahkumlar etrafta terör estirmektedirler. Momonosuke Kızıl Kınlarla acil bir toplantı düzenler. Kinemon son gelişmeleri ona aktarmaktadır.
"Udon'dan kaçan mahkumlar Canavar Korsanlarını tekrar kurmuşlar Momonosuke-sama. King önderliğinde Udon topraklarında terör estiriyorlar."
Momonosuke telaşlı bir şekilde ne
yapacağını bilemez haldedir. Kınlara stresli şekilde bakar.
"Samuraylarımız onları durduramıyor. Ne yapacağız?"
Denjiro konuya dahil olur.
"Onlarla bizzat biz savaşmalıyız Momonosuke-sama. Bizim dışımızda onları yenebilecek biri yok."
Momonosuke bu fikre hak verse de hâlâ korku hissetmektedir ve kendinden emin değildir. Kiku onun elini tutar.
"Biz yanındayız Momonosuke-sama. Endişelenmeye gerek yok."
Momonosuke biraz daha rahatlamış hisseder.
"Sanırım haklısınız. Öyleyse onları bulalım ve icabına bakalım."
O sırada dışarıdan çığlık sesleri duyulur. Başkentte ortalık birbirine girmiştir. Kınlar balkona çıkarak dışarı bakarlar. Canavar Korsanları Başkente ulaşmıştır ve insanlara saldırmaktadırlar.
Queen elinde ki silah ile insanlara virüs bulaştırmaktadır. Jack mamut formu ile evleri talan etmektedir. King ise alevlerin kullanarak insanları canlı canlı yakmaktadır. Tobi Roppo üyeleri de etrafa saldırmaktadır.
Momonosuke ile King göz göze gelirler. King ona seslenir.
"İşte karşındayım velet. Yeni Canavar Korsanları sizi yok etmeye geldi!"
Queen'de bağırır.
"Kaido-sama'nın intikamını alacağız!"
Momonosuke dona kalır. Kinemon onu tutarak sarsar.
"Durum çok kötü acilen müdahale etmeliyiz."
Tüm kınlar hemen kaleden dışarıya çıkarlar. Fakat Momonosuke korkusundan ötürü kaleden dışarı adım atamaz. Kınlar Canavar Korsanları ile karşı karşıya gelirler.
Denjiro King ile, Nekomamushi Queen ile, Inuarashi Jack ile çatışmaya girer. Aynı zamanda Kawamatsu Who's Who ile, Kinemon Sasaki ile, Raizo Page One ile, Kiku Ulti ile, Shinobu ise Black Maria ile çatışmaya girer.
King ile Denjiro kılıç çarpıştırır. Nekomamushi Queen'in silahını patlatır. Inuarashi Jack'i hortumundan tutup fırlatır. Kınlar savaşa iyi başlamış gibi gözükselerde çok geçmeden zorlanmaya başlarlar.
Denjiro'yu kesen King onun hasar almadığını görünce şaşırır. King kafasını geri çekip fırlatarak yaptığı Tempura Udon saldırısıyla Denjiro'yu karnından yaralar.
Queen hibrit formuna geçerek Germa teknolojilerini Neko'ya karşı kullanır. Lazer darbeleri alan Neko zor anlar yaşar. Hibrit forma geçen Jack Inu ile çarpışır ve ona üstünlük kurarak yara verir.
Tobi Roppo üyeleri ise kalan kınlara karşı çok daha rahat dövüşmektedir. Shinobu ve Raizo şimdiden düşmüşlerdir. Kinemon ve Kiku ise neredeyse yenilmek üzeredir. Kinemon kendine kendine düşünür.
"Momonosuke-sama nerede? Neden saklanıyor?"
Ardından var gücüyle bağırır.
"Sana ihtiyacımız var Momonosuke-sama!"
Kalenin içinde saklanan Momonosuke bu sözleri duyunca gözleri dolar ve bir cesaretle saklandığı yerden çıkar. Canavar Korsanlarına bakarak sesini yükseltir.
"Onları rahat bırakın!"
Momonosuke ejderha formuna geçerek bir Bolo Breath saldırısı yollar. King saldırıyı korkmadan göğüsler. Momonosuke King'e hiçbir şey olmadığını görünce şok olur. Yerde yaralı halde yatan Denjiro ona seslenir.
"Saldırılardan hasar almıyor Momonosuke-sama.."
King Denjiro'nun üzerine basar ve kılıcını onun sırtına saplar. Denjiro acı içinde bağırır. Momonosuke telaş içinde ona bakar.
"Denjiro!"
O esnada Kinemon Sasaki'ye daha fazla dayanamaz ve yere yığılır. Onunla beraber Kiku'da Ulti'ye karşı yenilmiştir. Geriye sadece Denjiro, Kawamatsu, Neko ve Inu kalmıştır. Denjiro King'e öfkeyle bakar. King sırıtır.
"Senden sonra sıra Shogun'da. Ölmeden önce son bir sözün var mı samuray?"
Momonosuke dayanamayıp King'in üzerine doğru uçar. O esnada King'de kılıcını sallar ve ona doğru alevden bir ejderha yollar. Momonosuke yanınca can çekişerek kontrolü kaybeder ve bir binaya çakılır.
King yerde yatan Denjiro'nun işini bitirmek üzereyken birden arkasından gelen bir saldırı ile ileriye doğru fırlatılarak yerde yuvarlanır. Öfkeyle tekrar ayağa kalktığında karşısında Yamato'yu görür.
Yamato'nun yanında Tama'da vardır. Yamato'yu gören kınlar sevinçle gülümserler. Yamato sopasını omzuna atar.
"Geç kaldığım için üzgünüm. Yolculuğuma ara vermem gerekti."
King ona bakarak kaşlarını çatar.
"Demek gerçekten bize ihanet etmişsin, genç efendi."
Yamato sırıtarak karşılık verir.
"Hiç sizin tarafınızda olmadım. Şimdi bu yaptıklarınızı size ödetme vakti."
King kılıcını tekrar kuşanarak sert bir tonda konuşur.
"Kaido-sama'nın çocuğu olman umrumda değil. Elimde can vereceksin."
Seriyi kendime göre uyarılıyorum işte. King'in hikayesinin devamını yazıyorum. Sonraki bölüm King vs Yamato var.
King Yamato'yu hileyle yenmiş. Kaido'nun sağ kolundan da bu beklenirdi.King'in Yolu
4. Bölüm - King, Yamato'ya Karşı
Yamato'yu gören halk ve kınlar sevinçle bağırırlar. Tekrardan bir umut kazanmışlardır.
"Yamato-sama geldi!"
"Kurtulduk!"
Yamato onlara bakarak gülümser.
"Merak etmeyin her şey iyi olacak."
Yamato Tama'ya bakar.
"Hemen buradan gitmelisin Tama."
Tama bu duyduğuna pek hoşnut kalmaz.
"Hayır Yamato abla. Sana yardımcı olmak istiyorum."
Yamato kaşlarını çatar.
"Burada çok fazla tehlikeli kişi var. Sözümü dinle ve hemen git!"
Tama çaresizce dediğini kabul eder ve koşmaya başlar. King Yamato'yu öfkeli bir şekilde izlerken hibrit formuna geçer. Kanatlarını çırparak Barizodon isimli kesiş saldırıları yollar.
Saldırılar tıpkı lazer gibidir. Yamato sopası ile saldırıları bloklar. Saldırılar etrafa saçılır ve değdiği her şeyi keser.
King Yamato'ya zaman tanımadan Tankyudon saldırısı ile hızla onun üzerine doğru uçar. Yere değen kanatı yeri
parçlayarak ilerler. King'in kanatı ve Yamato'nun sopası birbiri ile çarpışır. Oluşan çarpışmanın etkisi ile ikisi de geriye doğru fırlar.
Yamato ayağa kalkıp Narikabura Arrow saldırısını yapar. Saldırı ok gibi King'e doğru gider, King uçarak saldırıdan sıyrılır. Havada uçarken Yamato'ya keşiş saldırıları yollar. Yamato koşarak saldırılardan kaçınır. Kendi kendine güçleri çok sinir bozucu diye düşünür.
King Yamato'nun saldırılardan kaçınabildiğini fark eder.
"Fena değil."
Yamato alaycı bir şekilde sırıtır.
"Elinden gelenin en iyisi bu mu?"
King sinirli bir şekilde bakar.
"Seni yakından biçeceğim."
King aniden Yamato'nun üzerine doğru uçar ve kılıcını çeker. Yamato son anda sopası ile onun kılıcını bloklar. Haki kıvılcımları etrafa saçılır. Yamato onu tutmakta zorlanmaya başlar. King'in yüzünde şeytani bir gülümseme vardır.
King kılıcını geri çekip tekrar saldırır. Bir süre silahlarını tokuştururlar ardından Yamato geriye doğru çekilir ve hibrit formuna dönüşmeye başlar. King onu dikkatlice izler.
"Sonunda meyveni kullanmaya başladın demek."
"Seni yenmek için her şeyimi ortaya koymaya hazırım."
Yamato nefesini içine çeker ve ağzından bir buz saldırısı fırlatır.
"Namuji Hyoga!"
King'de yumruğunu alevlendirir ve bir alev saldırısı ile karşılık verir.
"Andon!"
Alev ve buz havada çarpışır. Çevredeki halk ve korsanlar yoğun ısı ve soğuktan ötürü etrafa kaçışmaya başlarlar. Alev saldırısı buza baskın gelir ve onu parçalayarak Yamato'ya isabet eder.
Yamato geri fırlayarak yere düşer ve üstünde ki alevi söndürmek için acı içinde yerde yuvarlanır. King kılıcını yakar ve sırıtarak Yamato'nun üzerine doğru yürümeye başlar.
"Buraya kadar Oden özentisi."
Yamato bir anda ayağa kalkıp yerinden fırlayarak kral hakili bir saldırı ile King'e vurur.
"Raimei Hakke!"
King geri savrulur ve binaları parçalayarak yere yığılır. Onları izleyen Kızıl Kınlar ve halk sevinç içinde bağırır.
"Yamato-sama!"
Yamato nefes nefese kalmıştır. Yerde yatan King'in kafasından kanlar akmaktadır. Ağır bir yara aldığını hisseder. Fakat o anda aklına Kaido gelir. Kaido'nun yenilişinin verdiği hayal kırıklığı ve öfke ile dolup taştığını hisseder.
Kaptanının mirasını devam ettirmeye kararlıdır, burada ölmemesi gerektiğine inanır. İçinde dolup taşan bu duygularla birlikte tekrar ayağa kalkar. Gözlerini kısarak odaklanır ve aniden kral haki kullanır. Etrafta ki samuraylar kral hakisinden dolayı bayılır.
Samuraylarla savaşan Canavar Korsanları bunu King'in yaptığını fark ederek kahkaha atarlar. Yamato şaşkınlıkla King'e bakar.
"Sende de mi kralın hakisi var?'"
King kendinden emin bir şekilde sırıtır.
"Burada tek özel olan sen değilsin."
Ardından King kral hakisini tekrar kullanır ve bu sefer hakisi kılıcından taşmaktadır. Yamato gözlerine inanamaz.
"Benim gibi ileri seviye kral haki kullanıyor."
King güç hissinin verdiği sarhoşlukla gülerek Yamato'ya doğru kanatlarak uçar. Yamato'da kral hakisini sopasına ekleyerek ona doğru koşar. İkisinin hakisi silahları daha birbirine dokunmadan çarpışır.
Etrafa devasa bir haki yayılır. Hakinin rüzgarından dolayı bazı insanların ayakları yerden kesilir. Çevrede ki evlerin duvarları parçalanır. Haki çarpışması bir süre daha devam ettikten sonra ikisi de geri çekilir. Ardından tekrar çarpışmak üzereyken Yamato bir ses duyar.
"Yardım et Yamato abla!"
Yamato arkasını döner ve Ulti'nin Tama'yı rehin aldığını fark eder. King Yamato'nun dikkat dağınıklığından faydalanır ve kılıcına kapladığı kral hakisi ile alevini birleştirerek saldırır.
"Karyudon!"
Kral hakili bir alev ejderhası saldırısı Yamato'yu keserek onu kanlar içinde bırakır. Yamato sopasını düşürerek yere yığılır. Bilincini kaybetmiştir. Yenilmiş olan diğer tüm Kınlar yerde yatarken bu ana tanık olurlar. Kinemon telaşla bağırır.
"Olamaz! Yamato!"
Olayı gören Momonosuke daha fazla dayanamaz. Wano'yu korumak benim sorumluluğum diye düşünür ve King'e doğru kılıcı ile saldırır.
King kılıcı ile saldırıyı bloklar ve onu geri savurarak Momonosuke'nin kılıcını elinden düşürmesini sağlar. Momonosuke'nin boğazından tutar ve onu yere yapıştırır.
"Kaido-san'ın yarım bıraktığı işi bitirme vakti."
King alevli kılıcını Momonosuke'nin göğsüne saplar. Momonosuke acı içinde inler. Bunu gören Kinemon göz yaşları içinde bağırır.
"Hayır! Momonosuke-sama!"
Momonosuke'nin ağzından kanlar gelir ve vücudu yanmaya devam ederken gözlerinde ki canlılık yavaşça kaybolur. Kendi kendine son kez düşünür.
"İyi bir shogun olup ülkemi koruyamadım... üzgünüm baba, üzgünüm Luffy.."
Böylece Wano'nun Shogun'u ölmüştür. Tüm kınlar ağlarken King alevleri ile Shogun kalesinin tepesindeki Hasırşapka Korsanları bayrağını yakar.
Canavar Korsanları onun zaferinden ötürü tezahüratlar yapmaktadır. King hayatta kalan samuraylara dönerek yüksek sesle seslenir.
"Bundan sonra Wano'yu biz yöneteceğiz! Yaşamak istiyorsanız bize itaat etmek zorundasınız!"
Samuraylar başka çareleri olmadığını anlayınca ellerinde ki silahları yere bırakırlar. Kınların gözyaşları aniden başlayan yağmurla karışarak belirsizleşir. Böylece Wano'da yeni bir hükümdarlık dönemi başlamış olur.