Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'e Başlayayım mı Diyen Kişiye Ne Dersiniz?

One Piece'ye başlanır mı?


  • Kullanılan toplam oy
    306
Yani One Piece öyle bir bölüm izleyip de hemen ısınabileceğin bir eser değil özsllikle shounen konseptine uzaksan.
Ben de ilk başladığımda "bu ne yahu" mantığı ile devam etmiştim seriye...
Tabi Zoro sahneye çıkınca bağlanmıştım. (Ayrıca izlerken hiç sıkıldığım bir bölüm olmadı. Tek sinir bozucu ve bence kişilerin seriden soğuma sebebi güncelde kalmaları... Güncelde kalınca her hafta beklemek ve dahası gelmeyen bölümlerin/araların vs. stresini çekmek kişileri zorluyor. Misal bana öyle oluyordu. :D O açıcan her zaman bölüm biriktirir; geriden gelirim. )
 
Yani One Piece öyle bir bölüm izleyip de hemen ısınabileceğin bir eser değil özsllikle shounen konseptine uzaksan.
200 bölüm izle açılıyor muhabbetleri geldi şimdi aklıma :D. 200 bölüm nedir arkadaş, Marineford'da savaş çok iyi oraya gelin diyecekler utanmasalar:p.

Arlong Park arctır karar verme anı bana göre. Arlong Park bitinceye kadar tık yok mu, izleme abi, net.

CP9 arc gelecek de Dünya Hükümeti, Kayıp Yüzyıl gizemleri gelecek de, bir anda olsa bile çok iyi mantığa oturmuş power upları görecek de animeye bağlanacak izleyici, oldu. Halbuki bilmiyor Water Seven Saga( Water Seven+Enies Lobby arcları) gibi bir saga bir daha gelmedi ve gelecek gibi de durmuyor.
 
Nami tasukete dediği an seriye geri dönüşü olmayacak şekilde bağlanmayan adam ruhsuzdur. OP'a bağlanmak için o noktaya kadar beklemek yeterli ki o ana kadar insanı için çeken bir sürü sahne daha var. Animenin ID'ye kadar olan kısmı ölmeden önce izlenmesi gereken eserler listesinin başlarında yer alıyor benim gözümde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık