Star tv gördüm çogu arkadaş gibi ama öyle bölüm filan izleyemedim ara ara denk gelirse izliyorduk işte.
Sonra eve bilgisayar girdi ve ben de hemen van pise girişmedim tabii ki, kim takar o aralar van pisi veya sorun bakam adını bile biliyor muydum ? :/
Neyse hemen pokemon ve beyblad izlemeye başladım. Önce Beyblad izledim, Ama o ilk sezonun havasını hiç bir zaman yakalayamadı seri. Tv de izlerken de surat büküyordum yeni sezonlara bilgisayardan izlerken de aynı şekil ama nasıl bir etki yarattıysa bende yinede izledim.
Sonra Pokemon diye bir efsanemiz vardı ama Misty'nin seriden ayrılışı çok üzmüştü beni üstüne Brook da ayrılınca dedim yapacağınız işin ben
Sonradan gelen hiç bir isim bu efsanelerin yerini tutmadı, tutamazdı da efsanelerdi be. Tabii Tracy fena değildi ama diğerleri hiç beğenmedim, aslında sonra pekte izlemedim, en sonunda bücür bir velet ve ablası gelince seriye Tracyden sonra bünye kaldıramaz oldu, tamam dedim bu kadar yeter.
Ve van pis geldim, o aralar tabii bir boşluktayım, pokemon ve bayblade eski güzel bölümlerine tekrar tekrar bakınıyordum ve efso bir görselle karşılaştım Luffy'nin g2 hali karşımdaydı '' la bu bebe şey değil mi'' derken bi atıldım bir daha bırakamadık.
Başladığım zamanlar van pisi izlemek nasıl bir eziyetti aslında tatlı bir uğraştı şimdi 720p dudak bükeriz ama ben 240p izledim la Water 7 arcını
Abowww hatırladım da ne günlerdi be.
Fairy tail ve One piece ile ne günler geçirdim bilgisayarın karşısında; sınav mı var, salla sabah kalkıp çalışırız, dışarı mı çıkacaz maç mı yapacaz, salla hep yeniyoruz onları bu kezde bensiz kapışsınlar ah ulan ah