Oyunu indiriyorum fakat acilmiyor nasil asabilirim bu sorunu ? Onerin var mi ?One piece forumundayız ama yugioh'un oyunu bundan çok daha fazla konuşulmuş yok mu oynuyan sorusu olan falan.
Oyunu indiriyorum fakat acilmiyor nasil asabilirim bu sorunu ? Onerin var mi ?One piece forumundayız ama yugioh'un oyunu bundan çok daha fazla konuşulmuş yok mu oynuyan sorusu olan falan.
Belki telefonun alanı yetmiyor olabilir.Birde oyuna oyuna güncelleme geldi versiyon 8.4.0 mı birde ona bakmanı öneririm bazen sıkıntı olabiliyor güncelleme geldiğinde.Oyunu indiriyorum fakat acilmiyor nasil asabilirim bu sorunu ? Onerin var mi ?
Ne yaptın sorununu çözebildin mi?Oyunu indiriyorum fakat acilmiyor nasil asabilirim bu sorunu ? Onerin var mi ?
Yok dostum cozemedim. Surum filan guncel fakat tanitimlari gectikten sonra connecting kisminda kaliyor.Ne yaptın sorununu çözebildin mi?
https://m.facebook.com/groups/62494...ctivity¬if_id=1540400060181836&ref=m_notif gruba üye olup bir de buraya sorsana.Yok dostum cozemedim. Surum filan guncel fakat tanitimlari gectikten sonra connecting kisminda kaliyor.
Grubun yöneticisi yardımcı oldu. Oyuna ilk girerken 30 dk. ya yakın bekletiyormuş bazen. Sonraki girimlerde daha kısa sürede giriyorsun oyuna.
Aynısı bana oldu Tekrardan başladım ve ilk sugo-festte çok sağlam bir adam çıkardım. Sanırım bu beni oyun sonuna kadar taşır. Bilmem biliyor musun ? Sabo'nun son versiyonu . Power rankta S-Tier olması lazım. Sanırım eğer bu adam çıkmasaydı hiç baştan kasmaya uğraşmazdım. Eğer oynamak istiyorsan geç değil, kısa sürede toparlarsın oyun çok fazla kolaylık sağlıyor.Çok sağlam bi hesabım vardı oyunu sildim tekrar yükledim hesap güme gitti... 183 level mi neydi ne adanlar vardı be...