Yeni karasakalın ikinci uyanışı için 3 kurukafam var 2 tane daha nereden bulacam?
Hikaye mody bittiğinde toplam ne kadar alan kaplıyorBen hala aktif olarak oynuyorum oyunu, istediğini sorabilirsin.
Yani buna net birsey diyemem. Bende oyun 2.5 gb suan, ne yaptığına göre değişiyor boyut.Hikaye mody bittiğinde toplam ne kadar alan kaplıyor
Bu oyunda aptalca birşey var, bir karakteri çıkarmak zor çıkardıktan sonra da defalarca dupe çekiyosun xD Endgame'de ayda 1-2 yeni karakter zor görüyorum.Tamanın lanetine mi uğradım anlamadım 4 defadır hep tama çıkıyor
Ben bu ay 12 tane çektim vivi bannerından 2 tane enel aynı 5 croco 4 sabo koala etc.... Sonra sattım onları raye Jack çıktı.Bu oyunda aptalca birşey var, bir karakteri çıkarmak zor çıkardıktan sonra da defalarca dupe çekiyosun xD Endgame'de ayda 1-2 yeni karakter zor görüyorum.
Ray Shop'a satıyosun isine yaramayanları, gemi, talent book, legendary pull gibi şeyler alıyosun sattıklarından gelen puanlarla.Karakterleri satınca ne çıkıyor beri mi
Yükseltici mi
Yani dupe değilse yine iyi de 50 legenday üstünde yüksek ihtimal dupe atıyor.Ben bu ay 12 tane çektim vivi bannerından 2 tane enel aynı 5 croco 4 sabo koala etc.... Sonra sattım onları raye Jack çıktı.
İyi oldu Jackin kartı güzel ama 5 tane croco 4 sabo felan çekince baya moralim bozulmuştu. 10 karta 1 kart napcan acımasız kapitalizm gerçi parada varmedim ama.Yani dupe değilse yine iyi de 50 legenday üstünde yüksek ihtimal dupe atıyor.