Mihawk saçma bir adam o zamanBana kalsa rahat öyle zaten. Ama Zoro'ma dandik bir meteor kestirmek için isimli saldırı kullandırtıyorlar. Film çöp hacı.
Ben bu kadar saçma yorum görmedim.
Mihawk saçma bir adam o zamanBana kalsa rahat öyle zaten. Ama Zoro'ma dandik bir meteor kestirmek için isimli saldırı kullandırtıyorlar. Film çöp hacı.
Meteor Ada kadardır, adadaki herkesi kurtarmıştır o meteorla baksana diğer geri kalan ezmeler hepi topu Zoro'nun daha önce yendiği cüssede bir şeyle kapışıyorlar pehBana kalsa rahat öyle zaten. Ama Zoro'ma dandik bir meteor kestirmek için isimli saldırı kullandırtıyorlar. Film çöp hacı.
Saçma olan filmle yorum. Mihovk-sama ya dil uzatmaya nasıl cüret edersin?Mihawk saçma bir adam o zaman
Reyiz zaten diğerlerine uymak için şaşırmış gibi yapmıştır. Belli etmez gücünü. Kaptanından güçlü gözükmek istemiyor.Meteor Ada kadardır, adadaki herkesi kurtarmıştır o meteorla baksana diğer geri kalan ezmeler hepi topu Zoro'nun daha önce yendiği cüssede bir şeyle kapışıyorlar peh
Filmi takan mı var Allah aşkına. Gerçi Mihawk'ı takan da yok ya. Neyse yeter bu kadar gırgır. İyi geceler.Saçma olan filmle yorum. Mihovk-sama ya dil uzatmaya nasıl cüret edersin?
İyi geceler yiğidim.Filmi takan mı var Allah aşkına. Gerçi Mihawk'ı takan da yok ya. Neyse yeter bu kadar gırgır. İyi geceler.