Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Stampede [Ağustos 2019]

Bana kalsa rahat öyle zaten. Ama Zoro'ma dandik bir meteor kestirmek için isimli saldırı kullandırtıyorlar. Film çöp hacı.

Ben bu kadar saçma yorum görmedim.:artiz:
Meteor Ada kadardır, adadaki herkesi kurtarmıştır o meteorla baksana diğer geri kalan ezmeler hepi topu Zoro'nun daha önce yendiği cüssede bir şeyle kapışıyorlar peh :oleyo2:

Meteor Ada kadardır, adadaki herkesi kurtarmıştır o meteorla baksana diğer geri kalan ezmeler hepi topu Zoro'nun daha önce yendiği cüssede bir şeyle kapışıyorlar peh :oleyo2:
Reyiz zaten diğerlerine uymak için şaşırmış gibi yapmıştır. Belli etmez gücünü. Kaptanından güçlü gözükmek istemiyor.

Salsak Fuji'yi teklemek için attığı slash Bullet'i de tekleyip Skypiea'ya gider. Yiğidim benim bea! :a:

Zoro en güçlü saldırısı ile meteoru ikiye ayırırken mıhawk meteoru küçük parçalara ayırabilmiş sanırım zoronun gelişim sınırını görebildik sonunda ama film bu ne kadarı ana hikayeyle uyuşur artık oda ya kalmış:mincika:

Meteor ikiye ayrılır iken neden bir daha kesme ihtiyaci duyulmus?

Yufka yürekli amiralimiz Fuji halka zarar verebilecek saldırıyı ilk önce kendi önler ya. Olay ne ki tam olarak? Neden bir daha meteor kesilme ihtiyacı duyuluyor?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık