Buggy orada dağ gibi altın olduğunu bilse de, gitmesi imkansız olduğu için denemezdi.Ortada bildiğimiz şekilde altın dolu yüklü bir hazine yada maddi değer olsa zaten bulamasa bile hergün arar dururdu Buggy ilk elden istihbaratı var sonuçta.
Buggy orada dağ gibi altın olduğunu bilse de, gitmesi imkansız olduğu için denemezdi.Ortada bildiğimiz şekilde altın dolu yüklü bir hazine yada maddi değer olsa zaten bulamasa bile hergün arar dururdu Buggy ilk elden istihbaratı var sonuçta.
Mary Geoise gibi olur olursa da.Pusulanin üzerinde de yazıyor. Arturun dediğine göre de Laugh Tale. Peki bu gerçek seriyi de etkiler mi isim değişikliği?
Bir şey olduğuna katılıyorum, ama bunun hazine türevi bir şey olmadığını söylemek istiyorum.Açıkladı yav.
Oda said the One Piece is not going to be about “family”, or something that the Straw Hats will “find inside themselves” like the end of the Wizard of Oz. Meaning it’s gonna be a real reward (he had already said this in an interview years ago);
Bu önermeyi adada siviller olduğunu düşünerek yapıyorsun sanırım. Fuji ve Zoro sürtüşmesi bu organizasyonun yapıldığı adadaysa zaten herkes korsandır. Fujitora korsanları neden önemsesin dediğin gibi xDZoro tayfa olmadığı sürece umursamaz bence, Hele mihawkhiç . Ne bileyim :/ orada bir tane bile masum insan olsa ilk önce Fujitora önler gücü ile. Mihawka, Zoroya bırakmaz
İçi hiç bir yere kaçamayacak sivillerle dolu şehre meteor atan babammış gibi yorumlamışsın o da güzelBu önermeyi adada siviller olduğunu düşünerek yapıyorsun sanırım. Fuji ve Zoro sürtüşmesi bu organizasyonun yapıldığı adadaysa zaten herkes korsandır. Fujitora korsanları neden önemsesin dediğin gibi xD
Eşek sudan gelinceye kadar dayak yemesinden iyidirThis turns out to be Mihawk’s work, with him giving a glare to Zoro as a “you’re not ready yet”. Zoro looks down in mild shame.
Aga bee burası çok üzücü olmuş zoro fanları seri üzgün.
Olsun zoro, dofi ve law gibi meteor kesebiliyormuş onu anladık.
+++++++Eşek sudan gelinceye kadar dayak yemesinden iyidir
Yoo, ben bahsettiği şeyi anlamak kolaylaşsın diye açtım xdİçi hiç bir yere kaçamayacak sivillerle dolu şehre meteor atan babammış gibi yorumlamışsın o da güzel
Maga bee haklısın sonuçta daha kötü şeyler yaşayanlar var:/Eşek sudan gelinceye kadar dayak yemesinden iyidir