Sanji Pekoms fillerlari, Zoro vs Fuji, Sanji vs SmokerYine Luffy kahramanlık yapar. En azından filmlerde Luffy olmasa da sonu bilmeden yapımı merakla izlesek.
Fujitora'da kılıç var diye hep.
Toei ne kadar seviyor Sanjiyi. Zoroyu da maşallah
Sanji Pekoms fillerlari, Zoro vs Fuji, Sanji vs SmokerYine Luffy kahramanlık yapar. En azından filmlerde Luffy olmasa da sonu bilmeden yapımı merakla izlesek.
Fujitora'da kılıç var diye hep.
Gülle kesme sahnesi çok saçmaydı. Mihawk bile bilmiyordu neden kestiğini.Mihawk ı biliyoruz ama kesin gülle kesecek. Xd
Sanji vs Smoker'ı merakla bekliyorum. Diğeri bilet satmak için konulmuş boş sahneler içerir.Sanji Pekoms fillerlari, Zoro vs Fuji, Sanji vs Smoker
Baştan sona saçmalık bari Tashigi vs Choppi yapsalardı. Keyifle izlerdim.Sanji Pekoms fillerlari, Zoro vs Fuji, Sanji vs Smoker
Bakalım yine nasıl amiralleri gomecekler T*ei.Sanji vs Smoker'ı merakla bekliyorum. Diğeri bilet satmak için konulmuş boş sahneler içerir.
Ben Beckman in sağında kimse isim de yok ödül de. O kim acaba
Film filler mıymış yani. Ne denmek istiyor.Its Confirmed that we filler episodes for Stampede !!
*Leaks said it will be 895 and 896 !!
Filler zaten de animesinde 895 896 bölümlerinde bununla ilgili filler bölüm çıkacakmışFilm filler mıymış yani. Ne denmek istiyor.
Anime bakmıyordum ama izlenilir o filler bölümler.Filler zaten de animesinde 895 896 bölümlerinde bununla ilgili filler bölüm çıkacakmış