Croco gene tek yiyecek onun için izlicem.... xd
Filmden mi bu ? Kaçıyor mu yoksa ?
Film'den ama kaçmıyor Crocodile'ın karakterinde kaçmak yok. Sen Boşşy-saman ile karıştırıyorsun heralde. :SFilmden mi bu ? Kaçıyor mu yoksa ?
Fazla güçlü olur diye koymamışlardırRaid Suit Sanji’yi görebilseydik keşke bu filmde.
Doffy de yok dövüşürken kim kurtaracak Croco'nun kıçını o da merak konusu. Adamda alışkanlık yapmıştır şimdi birileri gelse de beni kurtarsa diye değil mi @Sir Crocodile ?Croco gene tek yiyecek onun için izlicem.... xd
Trailer'da yok ondan gözükmüyordu belki de. Ayrıca olmaması daha iyi. Güçten ziyade böyle bir filmde başka amaç için kullanacaklardır o gücü.Raid Suit Sanji’yi görebilseydik keşke bu filmde.
Yahu siz bu Dof ile Croc'u niye bu kadar karıştırıyosunuz ki? Bana yardım etseydiniz böyle olmazdı diye boş boş konuşan Dof ile MF de her istediğini yapan bir adamı karşılaştırmak da ne bileyim komik yani.Doffy de yok dövüşürken kim kurtaracak Croco'nun kıçını o da merak konusu. Adamda alışkanlık yapmıştır şimdi birileri gelse de beni kurtarsa diye değil mi @Sir Crocodile ?