Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Stampede [Ağustos 2019]

Usopp'un sarmaşığını geç seri içinde de bu tip şeyler var la. :S

"İki gücün birbirini nasıl etkileyeceğini asla bilemezsin"

Bu gene mantıklı la sert bir yapıya sahip meyve ama Usopp un o kadar dayak yiyip ölmemesi ve daha sonra adama attığı sarmaşıktan robotun kırılması :(
En son Film Z den biraz keyif almıştım :/
Ben Strong World ü seviyordum, muhabbetler iyiydi orada xd

Düşüncelerim
Aşırı saçma bir film.
Bullet Rayleigh ile denk ama Croco ile yenişemiyor. Rayleigh velet Marco muhabbetinden sonra bununla iyice dibe çöktü :d

Bullet armudu her boss gibi 4 imparatoru yok etmekten felan bahsediyor. Bıktık bu klişeden.

Sabo, Smoker, Law ve Hancock oluşumu tam komedi. Resmen Digimon gibi olmuş. En son bu havayı Myotismonu yenmek için toplanan digimonda almıştım saçma sapan bir şey

Fujitora oraya niye geldi nereye kayboldu?
Ulan 2 amiral orda ikiside ağzını gevşetip Bullet izledi.

Bulleti öyle Bi şişirmiş ki yapan, Bi ara amiral yonkou ne geldiyse tokatlayacakmış gibi. Bu adam G4 ile yenildi.

Bullet genel olarak Katakuri den net güçlü gösterilmiş. King kobra felan işlemedi bile. Adam G4ü çocuk gibi tokatlıyor. Yani o Digimon dörtlüsü olmasa Luffy sittin sene yenemezmiş Bulleti.

Özetle çok saçma film

Hele en sondaki Kizarunun yasakatino saldırısını Sabonun hiken ile silip durdurması :d
Nasıl bir kafa bu lan, adam resmen sildi saldırıyı denizde bariyer açtı üstüne Kizaru da mal gibi baktı.
Ateş de ışık saçıyor ya. Işıklar o yüzden mantıken skdkdkdkf daha fazla devam edemicem fkfkfkfk

Bu gene mantıklı la sert bir yapıya sahip meyve ama Usopp un o kadar dayak yiyip ölmemesi ve daha sonra adama attığı sarmaşıktan robotun kırılması :(

Ben Strong World ü seviyordum, muhabbetler iyiydi orada xd
Usopp'un o kadar dayak yemesinden sonra diyon da görmedik ki yediği yeri. 1 tane vurmuştur en fazla Usopp' a. :S

Sarmaşık olayı eleştirilebilir o ayrı konu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık