119. Sayfada filmi paylasmislar ordan izleyebilirsin.İzleyenler nereden izledi. Allahını seven üstüme link atsın.
119. Sayfada filmi paylasmislar ordan izleyebilirsin.İzleyenler nereden izledi. Allahını seven üstüme link atsın.
119Sinema çekimi olan link, konuya eklense de; sayfa sayfa aramasak.
Adam dayak yemesin diye Bullet'a bile daldırmamışlar. Usopp'un perişan halini Luffy ile birlikte görüyorlar ama Luffy tek saldırıyor. Hepsini izlemedim belki başka sahnelerde dayak yemiştir.Zoronun dayak yediği bir kısım var mı? 3 5 saniye bile olsa yeterdi be şu kıtlıkta... Sevinirdik ama zannetmiyorum filmde bile dyaak yemez bu.
Tam o sıra Nami'ler geliyor Bullet'i Luffy'e bırakıp başka tarafa gidiyor. Reis tek başına almasın diye oyundan çıkarıyorlar işte xDAdam dayak yemesin diye Bullet'a bile daldırmamışlar. Usopp'un perişan halini Luffy ile birlikte görüyorlar ama Luffy tek saldırıyor. Hepsini izlemedim belki başka sahnelerde dayak yemiştir.
Büyük sır ortaya çıkmasın diye işte zoro luffy den güçlü ya ondan:dTam o sıra Nami'ler geliyor Bullet'i Luffy'e bırakıp başka tarafa gidiyor. Reis tek başına almasın diye oyundan çıkarıyorlar işte xD
Demek ikisi görüyor Luffy tek dalıyor. Gerçi şimdi bende Usoppu dayak yemiş görsem gitmezdim.Adam dayak yemesin diye Bullet'a bile daldırmamışlar. Usopp'un perişan halini Luffy ile birlikte görüyorlar ama Luffy tek saldırıyor. Hepsini izlemedim belki başka sahnelerde dayak yemiştir.
Büyük bir sır olmaktan çıktı bu bilinen bir gerçek oldu hahahahaBüyük sır ortaya çıkmasın diye işte zoro luffy den güçlü ya ondan:d
+1Büyük bir sır olmaktan çıktı bu bilinen bir gerçek oldu hahahaha