Wanoda da sadece dayak mı yicekler acep ?:d
Wanoda da sadece dayak mı yicekler acep ?:d
Kaç tane tutturdum ona göre izlemeyi düşünüyorum. Çok gömdünüz ya o kadar mıİzlemeden üç tahmin yapıyorum:
1-)Luffy dayar yerken tektir ya da yanında biri vardır ama boss'u döverken sürü ile girmişlerdir.
2-)Hancock yine mükemmeldir.
3-)Tashigi varsa filmede Sakura'yı aratmamıştır.
En az 3/2 tutar bence
1)luffy dayak yerken tek değildi ama doğru boss a sürü ile gittilerKaç tane tutturdum ona göre izlemeyi düşünüyorum. Çok gömdünüz ya o kadar mı
İzlerim ya o zaman1)luffy dayak yerken tek değildi ama doğru boss a sürü ile gittiler
2)tabikisi
3)tashigi filmde pek yer almadı :d
Bunlar daha bu adama karşı böyleyseler Kaido karşısına çıkmasınlar yav,gerçi cannon saymamak gerek.Kaido vs side aynı olacak artık eminim.Tek başına alayına tek atacak Kaidoyu bizim salak oğlan sinirlenip yenecek.Adamlar bildiğin wano fragmanı vermiş...
Kaido+Bigmom oldu bence kendimizi alıştıralım aynı sonuca.Tek yiyen adamlar birden Allah aşkıyla vurup söndürecekler yonkoularuBunlar daha bu adama karşı böyleyseler Kaido karşısına çıkmasınlar yav,gerçi cannon saymamak gerek.
Bullet resmen "golf nedir ve nasil oynanir" deyip. Tüm shici lerle top gibi oynamis. Resmen orada bir yonkou havasi aldim.