Fuji çöp. Kesin o meteor için bütün gücünü kullandı ve orada hem korsanları hem de kendi askerlerini bırakarak kaçtı. Zoro ise onları kurtaracakken Mihawk-sama geldi ve "Kendini yorma Zoro, bir çöp için değmez, meteoru ben hallederim" dedi.
Fuji çöp. Kesin o meteor için bütün gücünü kullandı ve orada hem korsanları hem de kendi askerlerini bırakarak kaçtı. Zoro ise onları kurtaracakken Mihawk-sama geldi ve "Kendini yorma Zoro, bir çöp için değmez, meteoru ben hallederim" dedi.
Kılıç farkı işte. Zoro'da da en iyi 12'den kılıçlardan oldu mu gör sen.45 dakika kalaymış, 53. dakikadan sonra oluyor olay, Zoro'nun ancak ikiye bölebildiği meteoru kül yığınına çeviriyor adam, helal be...
Film çöpZoronun en güçlü tekniği sayılan biri ile anca ikiye yardigi şeyi Mihawk öylesine sallayıp toz ediyor.
Aman yareppi. Bu nasıl bir Zoro gömme seklidir Toei. Fujinin al oyna diye bırakması da cabasi
Yani film, canon kabul edilmeyeceğini biliyorum ama forumda zaman atlaması sonrasındaki Zoro'nun Mihawk'tan güçlü olduğunu savunanlar da var, belki de küçük bir ipucu verir böyle düşünenlere :dKılıç farkı işte. Zoro'da da en iyi 12'den kılıçlardan oldu mu gör sen.
He tabi tabi Zoro'dan istediğinizi alamadınız. Film çöp tabi ya. Siz ne güzel fanlarsınız böyle.Film çöp
Yav daha gerçek gücünü görmedik diyoruz, anlamıyorsunuz.He tabi tabi Zoro'dan istediğinizi alamadınız. Film çöp tabi ya. Siz ne güzel fanlarsınız böyle.
Ah be yediremeyince nasılda saldırmaya çalışıyor. Yemezler.Yav daha gerçek gücünü görmedik diyoruz, anlamıyorsunuz.
A101 E gideyim de bizim amele nasılmış bakayım
Zoro'ya durduk yere sallayarak sen başlattın bunu. Neyse yav Zoro alırAh be yediremeyince nasılda saldırmaya çalışıyor. Yemezler.