45. dakikadaki hareketi yapan Mihawk değil mi?
45. dakikadaki hareketi yapan Mihawk değil mi?
Fuji çöp. Kesin o meteor için bütün gücünü kullandı ve orada hem korsanları hem de kendi askerlerini bırakarak kaçtı. Zoro ise onları kurtaracakken Mihawk-sama geldi ve "Kendini yorma Zoro, bir çöp için değmez, meteoru ben hallederim" dedi.Filmleri kaale almak çok mantıklı mı bilmiyorumda Z?Mihawk'a bakışı,Zoro'nun hala çok geride olduğunu gösteriyordu bence.
Aslında biz sahneyi anlayamamışız,Fujitora kaçıyor,Mihawk'ın geldiğini hissediyor.
Zoro ile beni aralarına alırlar diye düşündü bence.
Korkak Fuji xD
Evet gemiyi kesmeyi diyorsan45. dakikadaki hareketi yapan Mihawk değil mi?
Nasıl ickiliyimFuji çöp. Kesin o meteor için bütün gücünü kullandı ve orada hem korsanları hem de kendi askerlerini bırakarak kaçtı. Zoro ise onları kurtaracakken Mihawk-sama geldi ve "Kendini yorma Zoro, bir çöp için değmez, meteoru ben hallederim" dedi.
Kaçarken Law'ın odanın içine dahil etmesine çok gülmüştüm. Troll olmak için gelmiş filme belli.Bir de kaça kaça hep olayların içinde kendini bulması
Gemi değil, tam 45. dakika Zoro meteoru kestikten sonraki meteoru toz etme olayından bahsediyorum.Evet gemiyi kesmeyi diyorsan
Yine koklamışım kılıçlarıNasıl ickiliyim
Evet zoro ikiye böldükten sonra meteoru zoronun yetişemeyeceğini ya da kesemeyeceğini görünce (artık orasını bilemem agagshs )mihawk meteoru parçaladı.Gemi değil, tam 45. dakika Zoro meteoru kestikten sonraki meteoru toz etme olayından bahsediyorum.
Kaçarken Law'ın odanın içine dahil etmesine çok gülmüştüm. Troll olmak için gelmiş filme belli.
45 dakika kalaymış, 53. dakikadan sonra oluyor olay, Zoro'nun ancak ikiye bölebildiği meteoru kül yığınına çeviriyor adam, helal be...Evet zoro ikiye böldükten sonra meteoru zoronun yetişemeyeceğini ya da kesemeyeceğini görünce (artık orasını bilemem agagshs )mihawk meteoru parçaladı.