Normal şartlarda Sakazuki reyizi salmazdım ama Dof lobisine karşı zaafım olduğunda düşünürdüm o haliyle.Değiştirseydin Doffy orada olması lazımdı.
Dof ve Lütfü başka bir adada 1v1 atsın!!
Normal şartlarda Sakazuki reyizi salmazdım ama Dof lobisine karşı zaafım olduğunda düşünürdüm o haliyle.Değiştirseydin Doffy orada olması lazımdı.
Doffy haterleri çok ya hiç kimse dürüst değil o iş yaş.Normal şartlarda Sakazuki reyizi salmazdım ama Dof lobisine karşı zaafım olduğunda düşünürdüm o haliyle.
Dof ve Lütfü başka bir adada 1v1 atsın!!
He oylarınız bölünür ki xd@Monkey D. Luffy Fena fikir değil aslında. Luffy'ye iyice yükleniriz.
Kaybetsek de safımız belli. Başkasının tahtasında fil olmaktansa kendi tahtamızda şah oluruz aslan parçası!Akainu varken figüran olmak isteyenler kendileri kaybeder.One piece evreni Akainunun yüzü suyu hürmetine yaratılmıştır.
Ya ahahhaahahhha gece gece iyi güldüm o kadar oy u Doffy var diye aldın yav senden başka kum kum savunan mı var xd kim croco ya oy atsin xdBu çapsız Doffy fanlarıyla bu kadar oluyor.
@Jiso
@Millennium Wizard
Lan @Monkey D. Luffy tek başına girse reis %15 alırdı en az bu çapsız Koffy ve fanları adını lekeliyor adamın.
Bu ikisi yüzünden schilik kalktı ama ironiye gel ikiside schi ittifakı olup seçime gidiyor xdPolitik bir gunumuz Turkiye siyasetinin terimi ile Doffy ve Croco "Zulum ittifakidir.".
Demek ki hukumete muhtaclar.Bu ikisi yüzünden schilik kalktı ama ironiye gel ikiside schi ittifakı olup seçime gidiyor xd
Reis kim?Reisin fotoğrafı olmadığı için pusulaya koyamadık. Seçim ileri bir tarihte tekrarlanmalı.
Göklerden gelen Im-sama hazretleri.Demek ki hukumete muhtaclar.
Reis kim?