Tam monDragon’luk hareketler bunlarYeni Sabolar lazım. Öhöm, neyse.
Tam monDragon’luk hareketler bunlarYeni Sabolar lazım. Öhöm, neyse.
Ağır top Lütfü bey kardeşim fanları bile düşmedi bu oyuna :/ Üzdü... Hem de çokHalkı için yaptı!!! Anlamazsınız siz. Milletin adamı olmak böyle bir şey.
Haklısın kral ama denemek lazım... Her arc Luffy torpille milleti dövmüyor mu ? Kata fanları, enel fanları , croco a gerçi bir tane var... Lucciciler nerdesiniz ? Kaidoucular xdAdaletin düşmanı çok Daisuki chan :/ Birbirine düşman olanlar bile el ele tutuşur bu haber sonrası...
En ağır top Luffy fanı benim. Benim okeyim yeterli.Ağır top Lütfü bey kardeşim fanları bile düşmedi bu oyuna :/ Üzdü... Hem de çok
Kendi tercihleri.Pringles bile gönderilecekti size. Kaybettiniz!
Bulamadım ki. Photoshop'tan da anlamam.
Anlayan birileri varsa yapsın arkadaşlar??
Luffy nin doğal düşmanı dolu site siz yapamıyorsanız ben ne yapayım her arc Luffy gömmediler mi ? Craker vs Kata olayında bırakın bu işleri xd
Hadi iyisiniz mv oldunuz haaa. Hadi hadi.
Akainu varken figüran olmak isteyenler kendileri kaybeder.One piece evreni Akainunun yüzü suyu hürmetine yaratılmıştır.Bu seçkinler listesinde olmamayı tercih edenlere acıyorum.
- RedTeroR
- ch3rl0b11n
- Siyah Ateş
- lordvaldis
- twei
- Sir Crocodile
- Magmana
- Gintoki2
- Artenas33
- SkyPandaDragon
Kendi tercihleri.
Yok oy vermem.Crocoyla müttefik yapılmış kaosçulara konmamış üstelik. :/ Aka’ya hiç vermem onun eline düşenin işi Allah’a kalmış.Doffy kadimleri @Millennium Wizard @Eustass Captain Kidd @RedTeroR oyunuzu aka ya verin burada bile Lütfiyi birinci yapmaya çalışıyorlar rezillik xd