Bu resimden sonra Akainu'ya oy vermezsinİkilemlerdeyim ya her iki taraf da ikna edici konuşuyor bir o tarafa bir bu tarafa kime ikna olursam ona
Bu resimden sonra Akainu'ya oy vermezsinİkilemlerdeyim ya her iki taraf da ikna edici konuşuyor bir o tarafa bir bu tarafa kime ikna olursam ona
Yusuf reyiz boş köpeğe oy vermez.@ch3rl0b11n ya acil Akaya oy at hadi ne işin var kum kum ile doffy sama nın orada xd
Denizcilerin reklam yüzü denizcilerden nefret eden çocuk mu oldu?
Sen konuşma beni kırmaz o xdYusuf reyiz boş köpeğe oy vermez.
Bizim loby uyuyor sen Akaya oy ver xdDoffy'ci kardeşlerim en azından gizlilik içinde yapıyordu bu lobi işini... @Raiden dışında Lütfü'cülere güvenilmez artık...
Mükemmel, teşekkür ediyorum.
Haydaaaa Akainucular güle güle abiBu resimden sonra Akainu'ya oy vermezsin
Sen konuşma asıl çakma Dofi'ciSen konuşma beni kırmaz o xd
Bizim loby uyuyor sen Akaya oy ver xd
Akainu reyise ver Bunlar kazanırsa OP biter biter!!!
Crocodile varken bunların neyine dünya yönetmek Shanks parti adamı. Luffy desen ondan farki yok arada bir kaç önemli bilgi soyleniyor onu bile dinlemiyor adam Luffy seçildiği gibi isyan çıkar. Akainu desen o da Kizaru hariç ağaç budayamıyor onun neyine dünya yönetmek.Kum kum hadi Aka tarafına gel Croco ile Doffy olmaz onlar ayrı yerlerin adamı. Onlar krallık yöneten insanlar
Tavuk mu öldürüyorlar yavaş!Ver geriye düştük. Ayıpsın. Bunlar gelirse Croco'yu öldürürler.
Öyle yönetim mi olur?Onlar zaten bişe yönetmeyecek. Nami, Beckman falan yönetimde görev alır.
Bu ne ya askaoshdahajsajhaahaahahaBu resimden sonra Akainu'ya oy vermezsin