Benim yerime bunu alın santoryu olarak.Bendensen Luffy yapmalısın. Teşekkür ediyorum.
Benim yerime bunu alın santoryu olarak.Bendensen Luffy yapmalısın. Teşekkür ediyorum.
Akainu reyise ver Bunlar kazanırsa OP biter biter!!!@Monkey D. Luffy Luffy ve Shanks da dünya yönetecek kişilik yok ki onlara ters bu nasıl vereyim? :S
Kum kum hadi Aka tarafına gel Croco ile Doffy olmaz onlar ayrı yerlerin adamı. Onlar krallık yöneten insanlar@Monkey D. Luffy Luffy ve Shanks da dünya yönetecek kişilik yok ki onlara ters bu nasıl vereyim? :S
Ver geriye düştük. Ayıpsın. Bunlar gelirse Croco'yu öldürürler.@Monkey D. Luffy Luffy ve Shanks da dünya yönetecek kişilik yok ki onlara ters bu nasıl vereyim? :S
Jiso ile @Sir Crocodile aynı tarafta olmaz kiKum kum hadi Aka tarafına gel Croco ile Doffy olmaz onlar ayrı yerlerin adamı. Onlar krallık yöneten insanlar
Hala kapanmadı ama?00:33
14 Ocak 2020, Salı (GMT+3)
Ankara konumunda saat
hee Akainu da bağrına basacaktı yemezler Pardon ters görmüşüm xdxdxdVer geriye düştük. Ayıpsın. Bunlar gelirse Croco'yu öldürürler.
Onlar zaten bişe yönetmeyecek. Nami, Beckman falan yönetimde görev alır.@Monkey D. Luffy Luffy ve Shanks da dünya yönetecek kişilik yok ki onlara ters bu nasıl vereyim? :S