Var, biz algılayamıyoruz... :/Böyle bir ifade yok yatkın deniyor sadece.
Var, biz algılayamıyoruz... :/Böyle bir ifade yok yatkın deniyor sadece.
Zaten son attığım yorumu onaylamışsın Ferit-sama daha ne diyeyim, üstüne alınganlık yapmasan on numara olurduDiyecek lafın kalmayınca ben alıngan oluyorum ama sanki hep böyle değil mi :S
Ben Zoro'yu seviyorum cidden de her Zoro hakkındaki yazıyı sırf şu fillerdaki "Zoro'da kral haki var!!!" muhabbetine dönüşmesinden sıkıldım. Kimse Zoro'ya güçsüz demiyor kimse ezik demiyor ama adam kendi bile kabul etmişken insanlar neden 2. olmasını yediremiyor onu anlamıyorumZaten son attığım yorumu onaylamışsın Ferit-sama daha ne diyeyim, üstüne alınganlık yapmasan on numara olurdu
Ah be Ferit bi anlasak. Gerçekten merak ediyorum ben de. Zoro yu severim, karizması ayrıdır ama muhabbette Zoro varsa konu hep aynı yere geliyor. :SBen Zoro'yu seviyorum cidden de her Zoro hakkındaki yazıyı sırf şu fillerdaki "Zoro'da kral haki var!!!" muhabbetine dönüşmesinden sıkıldım. Kimse Zoro'ya güçsüz demiyor kimse ezik demiyor ama adam kendi bile kabul etmişken insanlar neden 2. olmasını yediremiyor onu anlamıyorum
Öyle olsada birsey farketmez.Luffynin zayıf oldugu haki türünde Zoroya uzman deniyor.Ne yani Luffy busoshokuda uzman ve busoshokusunu begenmiyormu?Ceviride de uzman yazıyor üstelik.Böyle bir ifade yok yatkın deniyor sadece.
Zoro sohbeti açıp duranlardan biri değilmiş gibiAh be Ferit bi anlasak. Gerçekten merak ediyorum ben de. Zoro yu severim, karizması ayrıdır ama muhabbette Zoro varsa konu hep aynı yere geliyor. :S
Farketmez mi? :/Öyle olsada birsey farketmez.Luffynin zayıf oldugu haki türünde Zoroya uzman deniyor.Ne yani Luffy busoshokuda uzman ve busoshokusunu begenmiyormu?Ceviride de uzman yazıyor üstelik.
Neyse, daha uyumam lazım yine aynı seyleri yazma niyetinde degilim.
Ben mi açıyorum? Naptın sıpaydi? :/Zoro sohbeti açıp duranlardan biri değilmiş gibi
İyide şimdi sıkıldığın konuya, konuyu getirmen tuhaf olduBen Zoro'yu seviyorum cidden de her Zoro hakkındaki yazıyı sırf şu fillerdaki "Zoro'da kral haki var!!!" muhabbetine dönüşmesinden sıkıldım. Kimse Zoro'ya güçsüz demiyor kimse ezik demiyor ama adam kendi bile kabul etmişken insanlar neden 2. olmasını yediremiyor onu anlamıyorum