Hızlandırıp bitirsin de ne şekilde olduğu önemli değil. Bu seriyi bir on sene daha takip etmek istemiyorum.Hızlandırıp içine edecek serinin.
Abi anime içinde 3 yıl geçerse bitecek yanlış yorumluyorsunuz
Şuana kadar 2,5 yılgeçti 25 senede yani 0,5 sene geçmesi için 5 sene daha geçmesi lazım 2031 bitiş.Abi anime içinde 3 yıl geçerse bitecek yanlış yorumluyorsunuz![]()
On yıl daha okuyup seriyi mükemmel bir finalle bitirmeyi, hızlandırılıp içine edilmiş bir finale tercih ederim. Tabii, on yıllık bir bekleyişten sonraki finalin gerçekten mükemmel olacağı da muamma.Hızlandırıp bitirsin de ne şekilde olduğu önemli değil. Bu seriyi bir on sene daha takip etmek istemiyorum.
Mükemmel bir finalden çok umudum kalmadığı için öyle dedim aslında. Uzattıkça başka konular eklenip duruyor ve Oda bütün bunların ne kadar altından kalkabilir bilmiyorum. Yoğun bakımdaki hasta gibi biraz. 10 sene sonra öleceğine yarın ölsün daha iyi.On yıl daha okuyup seriyi mükemmel bir finalle bitirmeyi, hızlandırılıp içine edilmiş bir finale tercih ederim. Tabii, on yıllık bir bekleyişten sonraki finalin gerçekten mükemmel olacağı da muamma.