Ee bu adam zaten korsan niye zorlarına gidiyor ki? Yoksa öteki anlamda korsan mı?Oda luffy'e korsan dedi, bu da milletin zoruna gitti.
Ee bu adam zaten korsan niye zorlarına gidiyor ki? Yoksa öteki anlamda korsan mı?Oda luffy'e korsan dedi, bu da milletin zoruna gitti.
Maksat tartışma olsun.Ee bu adam zaten korsan niye zorlarına gidiyor ki?
Ben zaten Katakuri yenebilirdi başta güçlüydü diyorum ama olmadı gelişimini engelleyemediği için Luffy seviyesine erişti ayakta kaldı ve onu devirdi. Şimdi savaşsalar ağzını eline verir annesinin yanına gönderir.Hep öyle olur tabii
Luffy'nin Katakuri'yi yenemeyeceğini bildiği ve bu nedenle kazanabilmek için, içinde "korkaklık" kelimesinin olmadığı korsanlık camiasından bir korsana yakışır şekilde bir takım şeyler yaptığı ki zaten kendisinin de bir kahraman olmadığı belirtildi.Kata reisin Luffy'yi bıraktığı mı kesinleşti hayırdır?
Ben bilgi göremedim yorum gördüm. Benim okuduğum Manga'daki yorumum biraz daha farklı. Ace'in ki salt bilgi. Çakmak gazına yanıyor işte.@Alpamis Madem sen bu ace romanındaki ace aleyhine yaşanmış olayları kabul ediyorsun. Bu luffy açıklamasını da kabul edersen sevinirim.
Sonuçta ODA'nın asistanı. Oda ile calismis birisi , Oda ile sohbet etmis birisi. Senin sohbetin var miydi Oda ile xd
Maksat tartışma olsun.
AnladımLuffy'nin Katakuri'yi yenemeyeceğini bildiği ve bu nedenle kazanabilmek için, içinde "korkaklık" kelimesinin olmadığı korsanlık camiasından bir korsana yakışır şekilde bir takım şeyler yaptığı ki zaten kendisinin de bir kahraman olmadığı belirtildi.
O dediğin yakında gelir yani.
ace böyle kadersiz adam işte meyvesi bile yeri geliyor normalde hiçbir evrende yemeyeceği nerf'ü yiyorBen bilgi göremedim yorum gördüm. Benim okuduğum Manga'daki yorumum biraz daha farklı. Ace'in ki salt bilgi. Çakmak gazına yanıyor işte.