Hadi hadi. Sayende magazine de çöp oldu.Bak yavvv... ben onu o anlamda mı demiştim...?
Ben ciddi değilim yaMihawk'la ilgili olumlu bir şey yazıyorsa, çıktıktan 2 dakika sonra bu dediğin yapılır zaten. Şu ana kadar kimse canon olmadığı hususunda itiraz etmemiş.
Benim yanımda Oda bile çöp olur... jsjsjsHadi hadi. Sayende magazine de çöp oldu.
Ben de ciddi değilim. Manga dışındaki şeyler benim için sadece geyik malzemesi artık. Ne yazdığı çok da önemli değil.Ben ciddi değilim ya
Gerçi magazine bilgileri sıkıntılı diye biliyorum. İmparatorların ödülleri magazinde çıtlatılmıştı ama sonrasında yanlış çıkmıştı galiba? Tam hatırlamıyorum ama.
Niye oda 30mlik çar mıBenim yanımda Oda bile çöp olur... jsjsjs
Oda daha da kötüsü jsjsjjsNiye oda 30mlik çar mı
Seni şuraya alalım. 30 milyon değil.Niye oda 30mlik çar mı
Minklerin sulong formu nasıl? Aynı değil mi, gorilin tüylerini kabartmış, zebranın dişlerini sivriltmiş, bir de Carrota bak, başkalaşım geçiriyor, Kaguya oluyor. Bu kadar emek veriliyorken az buz kim tayfada belli oluyor.Tayfaya gelen son iki kişi Franky ve Brook, tayfaya gelmeden önce neler neler yapmıştı. Bir de şimdiki adaylara bak. Arkaya sevimli olması için konulmuş, Chopper ile beraber komedi malzemesi olması için kullanılan aptal bir fan servis tavşan ve Oden olduğunu iddia eden, güzel olması haricinde hiçbir esprisi olmayan bir akıl hastası.
Şu saatten sonra tayfaya kim gelirse gelsin yakışmaz. Zaten Bon Clay haricinde de tayfaya gelmeyi dibine kadar hak eden biri yok şu an :s