Boichi kötü çizmiyor da karakterleri birbirlerinin aynısı. Hem de önceki seride yarattığı karakterler bile yeni serisindeki karakterlere benziyor. Hiç yaratıcı birisi değil. :/1700. yorumumu şu konu hakkında yazmak istiyorum.
Ben genelde manga okumam , hatta tek okuduğum manga One Piece ve HxH , ama bu Oda'nın çizimi ne kadar değişikmiş.Boichi'ninkini görünce gözüm gönlüm açıldı cdden
Yani bence de. Değil mi @Mr.Bushido ? Şuraya 2-3 manga sayfası at da şu yeni çıkan bilginin canon olmadığını kanıtlayalım hemen.Luffy ve Zoro hariç 10 kişidir o
Bak yavvv... ben onu o anlamda mı demiştim...?Yani bence de. Değil mi @Mr.Bushido ? Şuraya 2-3 manga sayfası at da şu yeni çıkan bilginin canon olmadığını kanıtlayalım hemen.
Mihawk'la ilgili olumlu bir şey yazıyorsa, çıktıktan 2 dakika sonra bu dediğin yapılır zaten. Şu ana kadar kimse canon olmadığı hususunda itiraz etmemiş.Yani bence de. Değil mi @Mr.Bushido ? Şuraya 2-3 manga sayfası at da şu yeni çıkan bilginin canon olmadığını kanıtlayalım hemen.