Bu kılıç mevzusuna ne diyon? WB'nin bisentosu kılıç diye dergide anlatılmışTriplere girmedim yahu gereksiz bir şey olduğunu düşündüğüm için öyle yazdım sen de bana yaz bir şey olmaz![]()

Bu kılıç mevzusuna ne diyon? WB'nin bisentosu kılıç diye dergide anlatılmışTriplere girmedim yahu gereksiz bir şey olduğunu düşündüğüm için öyle yazdım sen de bana yaz bir şey olmaz![]()
Kid meyvesi ile zenbon sakura falan yapsa kılıç ustası mı olacak? Bence anlamsız tartışma.Bu kılıç mevzusuna ne diyon? WB'nin bisentosu kılıç diye dergide anlatılmışZoro ve Mihawk fanlarından bu konu ile alakalı pek mesaj göremedim de merak ettim.
![]()
Varsın olsun sonuçta bir kılıç ustası ile düello atıp rakip olmamış kılıç ustası olarak geçmiyor adam nihahahahBu kılıç mevzusuna ne diyon? WB'nin bisentosu kılıç diye dergide anlatılmışZoro ve Mihawk fanlarından bu konu ile alakalı pek mesaj göremedim de merak ettim.
![]()
Yani çıkara çıkara ''Elinde kılıç olan, kılıç ustasıdır.'' anlamını mı çıkardın?Kid meyvesi ile zenbon sakura falan yapsa kılıç ustası mı olacak? Bence anlamsız tartışma.
Nasıl yendik ama?Varsın olsun sonuçta bir kılıç ustası ile düello atıp rakip olmamış kılıç ustası olarak geçmiyor adam nihahahah![]()
Hele Zoro, Kaido’yu bir kessin de şampiyon olacağız hahahahaNasıl yendik ama?Bir de biz misafirdik. Kılıç fanını kendi konusunda yenmiş gibi olduk. Normalde kılıç sizin uzmanlık alanınızdı. Meğersem öncelikle OP'a göre kılıç/kılıç ustalığı neymiş, onu anlatmak gerekiyormuş.
![]()
Neyse hemen ciddileşeyim, bu bizim için sıradan bir galibiyetti. Daha kazanacağımız çok galibiyetler var.Hele Zoro, Kaido’yu bir kessin de şampiyon olacağız hahahaha![]()
Zamanın da biz de çok kazandık hele o Ryuma olayı ah ah eskilere gittim bak şimdiNeyse hemen ciddileşeyim, bu bizim için sıradan bir galibiyetti. Daha kazanacağımız çok galibiyetler var.
Bak o konuda da çok acele ediyorsun, gel sözümü dinle. Sonra yine alıntılarım seni, bu sefer hemen bırakmam ama.![]()
Ryuma olayında ne kazandınız ki?Zamanın da biz de çok kazandık hele o Ryuma olayı ah ah eskilere gittim bak şimdi
Yok Zoro ve Kaido olayına güveniyorum o yüzden ya herro ya merro diyorum![]()